Daži jautājumi no jauna lietotājs HFSS

L

l

Guest
Hi, visiem:
Man ir bijis, izmantojot HFSS ievērot lauka modeli rezonanses dobumu, vairākas dienas, taču vēl joprojām ir daži jautājumi, es nevarēju saprast par programmatūru, var kāds man palīdzēt, paldies.

1.kas uz zemes ir integrācijas līniju un to, kas ir tās funkcijas?
Dažos HFSS konsultācijas no viņiem saka integrācijas līniju kalpo kā pretestības līnijas un kalibrēšanas līnijas.Ir atklāti, es nezinu, ko tas nozīmē.

, the field pattern in the cavity is just the same.

Manā gadījumā, es piešķirt uzbudinājuma vilnis ostas rezonanses dobumu, un problēma ir tā, cik es izdarīt integrācijas līnija (piemēram, dažāda garuma, dažādas diretion, diffrerent startpoint vai tikai noteikt neviens par režīma katru reizi)
lauka modelis dobumā ir tikai pats.Vēl viens jautājums ir, kādā situācijā ir integrācija līnijas, kas novilkta pareizi?Šķiet, ka līniju var tikai izdarīt tajā pašā plaknē kā ostas, pretējā gadījumā tas invalidly definēts.

2.kāds ir risinājums frekvence?
Vienkārši ņemt piemēru, lai ilustrētu: Man ir novilkta taisnstūra rezonanses dobumu un rezonanses frequecy par TE101 ir 2.4G.Man ir piešķirts vilnis ostas
dobuma virsma th un ja es vēlos setup analīzi, vai tas ir pareizi es arī dara risinājumu biežums pats kā rezonanses frekvence, teiksim, 2.4G

Paldies

Integrācija līnija ir:
līnija jūsu izdarīt (un Unlick modelis, padarot to NON-Modeļa struktūra, kas NAV-simulēta).

Tad pēc analīzes, jūs redzēsiet, kad atlasāt Rezultātu / Izveidot atskaiti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back