dažādu posmu divas ievadīšana antenas HFSS

M

masadi

Guest
Dear all

Šajā laikā, im mēģina dizains, sava veida plāksteris antenu, tas ir vienu antenu, un tā ir divas ieejas ostās, tas baro ar diviem izejvielu, kas ir sinhroni.mana problēma, es varu nodot posms ievades signāla pirms tam simulācija?maijā gadījumā, es vēlos, lai uzturētu šo VIENREIZĒJO antenas fāzes ievadmainīgo: 45 ° un -45 ° dažādiem ieejas ostā.

gaida ur suggestion
Paldies par iepriekš

masadi

Firma Activision poinformowała o planach wydania kolejnej części gry o przygodach agenta 007. Nie podała wielu szczegółów, ale możliwe, że ukaże się ona jeszcze w tym roku, czyli jakiś czas przed zaplanowanym na 2012 rok premierą filmu kinowego opowiadającego o losach Jamesa Bonda. Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/370098/Activision.ma.w.planach.nowego.Jamesa.Bonda.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Es neesmu pārliecināts, vai šādu ir tas, ko jūs meklējat.Vienkārši pamēģiniet to un dariet mums zināmu, ja tas ir ok!

Skatīt "HFSS" izvēlnē,
ejiet un "Lauciņi" sub-menu, un noklikšķiniet uz "Edit Soruces".Tur jūs varat mainīt īpašību avotiem,
kā arī pievienot fāze atšķirības

Es
ņemšu tikai pievienot krmkr komentāru, kas absolūti tiesības ..
Tas ir pasta apstrādei.Varat mainīt fāzēm your input ostām pat pēc imitē struktūru.Jums nav resimulate dažādām fāzēm ievades.
Kā jūs mainītu fāze,
redzēsiet dažādu īpašības rezultātu.
Ananth.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back