dažādi Barošanas bloki currentsfor dažādu produktu Kāpēc?

W

Walters

Guest
Kāpēc daži produktu lietošana Center Pozitīvi VS centrs Negatīvi?

Kāpēc būtu dizainers izvēlēties Center Pozitīvi pār Center Negatīvi?

Kas padara barošanas pašreizējais?tāpēc, ka daži produkti lietošanai 200mA un 500mA vai 1250ma kāpēc katrai iekārtai vai produktu izmanto dažādus strāvas?

Kā dizainere zināt, cik daudz "esošo" barošanas jābūt par tipa projektu vai slēdžiem?

Walters wrote:

Kāpēc daži produktu lietošana Center Pozitīvi VS centrs Negatīvi?Kāpēc būtu dizainers izvēlēties Center Pozitīvi pār Center Negatīvi?

Pozitīvs centrs būtu drošāka no drošības viedokļa, par piegādēm, kas var avots liels tekošā jo zemes līnijas (negatīvs) būs ārpusē, kur un diriģents lielākā daļa ir par pakļauti līdzstrāvas bloks (neatkarīgi garīgi, kuri domāja, kam iedarbojas spriegums ārpus vīriešu connectior bija labi Es nezinu.) Personīgi, un loģiski es domāju, visiem DC barošanas bloki jābūt centrs pozitīvas un ārpus tās jāsamaļ.Es domāju, ja jums pārbaudīt lielu skaitu ierīču jūs atradīsiet centrs pozitīvs jābūt normai.Current tiek izmantota tiešā rezultātā aboslute pretestību ķēdes (jo daudzos gadījumos tas ir galvenokārt DC) vienu LED var izmanto tikai 20ma tik tā tikai vērš 20ma's.Izmantot 10 LED's un jums ir nepieciešams 200mA's.Izmantot mehānisko nekā vērš 100mA's un jums ir nepieciešams 300mA's ...
Ierīcēs, kuri pāriet ātrāk (piemēram, audio iekārtas) Impedance, ir liels faktors, ja strāvu, kas ir sagatavots, ir atkarīgas no frekvences, ka tas ir sagatavots at.Tas ir vēl izteiktāka, ja kondensatori un induktori lieto bieži un daudz izteiktāka lielāka frekvence.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back