daļēji infinite robeža nosacījums CST

F

fxth

Guest
Hi, Es esmu jauns lietotājs CST MWS 2008. Es cenšos modelētu pārdomas lielumu uz daļēji infinite stikla vai metāla materiālu izgaismotas ar EM vilnis no brīvās vietas. Kura paraugs man vajadzētu izmantot un kā definēt daļēji infinite robeža stāvoklī? Par materiālu bibliotēka, MWS, kuru modeli izmanto, lai modelētu dielektriskās funkcijas materiāliem? Lūdzu palīdzēt atbildēt uz šiem jautājumiem. Paldies jau iepriekš!

Sveiki fxth, Ko jūs saprotat ar daļēji infinite? Tas ir tāpat kā ierobežots, teiksim, X-ass dimensija un bezgalīgs Y-ass? Par šo izmantošanu periodisko robežnosacījumi in ± Y ass, saglabāt atpūta atvērt pievienotu atstarpi. ja jums iet uz dispersija materiālu īpašības jebkuru konkrēto materiālu, ir lietotāja definēta saraksta. Jūs varat pārbaudīt dielektriskās vērtībām un funkciju izmantot. Ceru, ka tas palīdz. Regards Praful

Hei Praful, Paldies par jūsu atbildi. Patiesībā, es esmu veicot vienkāršu simulācijas, lai atrastu komplekss pārdomas no metāla virsmas. Vienkāršības labad, telpa ir sadalīta divās daļās, z0 ir brīvas vietas. Es neesmu pārliecināts, vai CST var noteikt šāda veida robežu stāvoklis, jo tā 3D funkciju.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back