D klases pastiprinātājs ar PWM ieguldījumu

C

Choco

Guest
Hi, es esmu meklējat vāja barošana (apm. 3W) Mono D klases pastiprinātāju ar PWM ievadi. Es varu atrast daudz D klases žetonu ar iebūvētām salīdzinājuma ģenerēšanai PWM, bet ar tiešo PWM interfeisu nullei. Es varu arī atrast daudz augstsprieguma haif-tilta autovadītājiem, bet tas ir vairāk nekā nogalināt manu pieteikumu. Es vienkārši nepieciešama mikroshēma, kas ievieš atvašu Caurskata aizsardzību panta dīkstāvi) un tā ir integrēta FET ir par braukšanu skaļruni pie apm 3W. Var kāds ieteikt kādu mikroshēmu, kas atbilst šīm prasībām? Gavin

Dārgais Choco Sveiki Vai jūsu vidējais 3W, tiešām???!!!!! kāpēc jūs neizmantojat AB klases par šo mazo jaudu? klase d gadā būs dārgi. bet jūs varat iegūt savu mērķi, ar AB klasi amp, ar diezgan labu cenu. Best Wishes zeltkaļu

Hi zeltkalis, Pastiprinātājs jābūt 1 klase D, kā tas ir 1 portatīvo ierīču to prasa ļoti mazu jaudu, siltuma izkliedēšana izmaksas utt Plus mans DSP ir PWM izejas, kas es gribētu, lai izmantotu, tāpēc, kāpēc es " meklēju klases D vadītāja posmā ar PWM izejvielas. Tomēr, es esmu, kam ļoti grūti atrast kādu ierīci, kas atbilst šīm prasībām. Gavin

Hei draugs! Hi es domāju, ka izmērs ir svarīgi jums. ok, jums nepieciešams IC šim mērķim, vai jūs vēlaties veidot to? ja jūs vēlaties veidot to, jūs varat veidot to kā vienkāršu kā. bet tas būs daži lieli. Labākie Lucks zeltkaļu

Kāda ir barošanas spriegums jums ir pieejams, kas ir slodzes pretestība? Varbūt dažu standarts "MOSFET-vadītāja mikroshēmā, var izmantot ar H-tilta konfigurācijas? Ja Jūs lietojat ierīci ar diviem kanāliem (viens apgriežot citu ne - apgriežot), un vadīt tos ar pašu signālu. Jo viena kāja virza vienu ievadi, tas būtu nošaut, izmantojot apliecinājumu, ko desing. Šīs ierīces ir izgatavotas augstas pīķa strāvas, bet 15V un 3W ir varbūt tikai iespējams? Stefans

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back