dīvaini 16x2 LCD problēma??

E

Elimathew

Guest
im izmantojot 16x2 LCD jhd162A un saskarnē to ar AT89S52 ar kristāla frekvenču 11.0592MHZ. tagad im attēlot vēstuli uz LCD šeit ir pirmkods [sintakses = c] / / Programma, lai pārbaudītu LCD. Parādīt vienu rakstzīmi "" # ietvert # define cmdport P3 # Noteikt dataport P2 # Noteikt Q 100 sbit RS = cmdport ^ 0; / / reģistrēties izvēlieties pin sbit RW = cmdport ^ 1; / / lasīt rakstīt pin sbit e = cmdport ^ 6 / / ļautu pin anulēts kavēšanās (unsigned int ms) / / Funkcija, lai nodrošinātu laika kavēšanās ms. {Int i, j; (i = 0, i

im izmantojot 16x2 LCD jhd162A un saskarnē to ar AT89S52 ar kristāla frekvenču 11.0592MHZ tagad im attēlot vēstuli A uz LCD šeit ir pirmkods / / Programma, lai pārbaudītu LCD.. Parādīt vienu rakstzīmi "" # ietvert # define cmdport P3 # Noteikt dataport P2 # Noteikt Q 100 sbit RS = cmdport ^ 0; / / reģistrēties izvēlieties pin sbit RW = cmdport ^ 1; / / lasīt rakstīt pin sbit e = cmdport ^ 6 / / ļautu pin anulēts kavēšanās (unsigned int ms) / / Funkcija, lai nodrošinātu laika kavēšanās ms. {Int i, j; (i = 0, i

puiši kad es izpildīt šo kodu virknes nepazūd, pat ja nav, kamēr cilpa [sintakses = c] # ietvert SFR lcd_data_pin = 0XA0, / / ​​datu portu P2 sbit RS = P3 ^ 0; / / Reģistrācija select pin sbit RW = P3 ^ 1; / / lasīt rakstīt pin sbit lv = P3 ^ 6 / / Enable pin anulēts kavēšanās (unsigned int ms) / / kavēšanās funkcija {int i, j; (i = 0, i

protams ... init procedūra nav tas pats, un jums nav skaidrs ekrānu šajā otrajam piemēram ... tas nav skaidrs ekrānu, bet nepārtraukti pārraksta ziņu ... Kopējā mikrokontrolleru programmu jūs vienmēr nodot Loop {kamēr (1)} rīkoties pat beigām programmas

puiši kad es izpildīt šo kodu virknes nepazūd, pat ja nav, kamēr cilpa [sintakses = c] # ietvert SFR lcd_data_pin = 0XA0, / / ​​datu portu P2 sbit RS = P3 ^ 0; / / Reģistrācija izvēlieties pin sbit RW = P3 ^ 1; / / lasīt rakstīt pin sbit lv = P3 ^ 6 / / Enable pin spēkā nekavējoties (neparakstīta int ms) / / kavēšanās funkcija {int i, j; (i = 0; es

thnks arunsharma0731 Kurenai_ryu par atbildi, tāpēc, lūdzu, var u izskaidrot atšķirību pirmajā un otrajā Piemēram

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back