cylic prefiksa ofdm

S

Sur

Guest
Visur es izlasīju tās runāt par vadītāja simbolu ietekmē iepriekšējā simbolam, un tā kā ciklisks prefikss rūpējas par that.How cīkstēšanās ar astes simbolus-won't tie var skart arī dēļ nākotnē symbols.How ir tas, ka rūpēsies?

Cikliskie priedēklis ir kā dublikāts [lieks] kopiju simbolu .., pat ja daļa, kura simbols ir bojāts, mēs varam rekonstruēt simbols efektīvi.Līdz ar to tās novērstu ISI pie izmaksas extran joslas platums ..

Ja jums ir vairākas versijas, pašā ziņu signālu ierodas uztvērēja,
tad rediver netiks zina, kur ir sākuma rāmja??kas ietekmē kad reciver sāks veikšanai Furjē.
Ievietošanas daļu no signālu, kam nav informācijas, un to izmanto-in sarežģītā veidā, lai noteiktu sākuma ietvaros, izmantojot autocorretion īpašums

Hi sur,
ir daudz jautājumu par to, kā izmantot ciklisks prefiksa ofdm
1.Tas novērš piesārņojuma bloku ar intersymbol iejaukšanās no iepriekšējā bloku.
2.padara saņemtas bloķēt, šķiet, periodiska ar periodu M. Tas rada izskatu apkārtraksts sagriešana, kas ir nepieciešama, lai pareizi darbotos ar FFT darbību.
3.Cikliskās priedēklis ir izmantoti, lai saglabātu orthogonality starp zemāka pārvadātājiem.Viens no
nosacījums orthogonality ir jābūt skaitlim ciklu skaitu, kas FFT izlases
logu.
4 garums cikliskās priedēklis ir maksimālais skaits sagaidāmo ilgumu kanāla impulsa reakcija.Tas var būt lielāks tan ka pārāk.
5.Pārklāšanās-save vai pārklāties-pievienot signālu apstrādes metodes var izmantot arī, lai izvairītos no papildu pieskaitāmās no ciklisks prefiksu.saurav Dutt

Hi all,

Manā vienkāršs prātā, es to saprotu, ka ciklisks prefiksa OFDM ir vairāk vai mazāk izmantoti, lai izvairītos no efect frekvences selektīvs kanāls atbilde, pārveidojot lineārs izlocījums starp ievades signāla un kanāla pārtopot par cirkulāro izlocījums vienu.

Līdz ar to, ka freq.selektīvs kanāls atbilde tiek pārveidots vairākas paralēli dzīvoklis fedings kanāls, kas padara izlīdzināšanas procedūra nav tik sarežģīta.

Starp citu, udit minēts, ka pārklājas-save vai pārklāties-pievienot tehniku var izmantot, lai izvairītos no pieskaitāmajām sakarā ar ciklisks prefiksu.Es domāju, ka pārklāšanās-save vai pārklāties-pievienot lieto citas metodes, piemēram, izlocījums ļoti ilgi diskrēta laika signāls ar relatīvi īsu kanāls atbildi.Es joprojām neredzu jebkuru savienojumu starp pārklājas-save vai pārklāties-pievienot ar OFDM.Turklāt ciklisks priedēklis ir jābūt OFDM kas nozīmē, ka mums vajadzētu ļaut šo "overhead", lai padarītu OFDM sistēmas darbu.

mimomod wrote:

Hi all,Manā vienkāršs prātā, es to saprotu, ka ciklisks prefiksa OFDM ir vairāk vai mazāk izmantoti, lai izvairītos no efect frekvences selektīvs kanāls atbilde, pārveidojot lineārs izlocījums starp ievades signāla un kanāla pārtopot par cirkulāro izlocījums vienu.Līdz ar to, ka freq.
selektīvs kanāls atbilde tiek pārveidots vairākas paralēli dzīvoklis fedings kanāls, kas padara izlīdzināšanas procedūra nav tik sarežģīta.Starp citu, udit minēts, ka pārklājas-save vai pārklāties-pievienot tehniku var izmantot, lai izvairītos no pieskaitāmajām sakarā ar ciklisks prefiksu.
Es domāju, ka pārklāšanās-save vai pārklāties-pievienot lieto citas metodes, piemēram, izlocījums ļoti ilgi diskrēta laika signāls ar relatīvi īsu kanāls atbildi.
Es joprojām neredzu jebkuru savienojumu starp pārklājas-save vai pārklāties-pievienot ar OFDM.
Turklāt ciklisks priedēklis ir jābūt OFDM kas nozīmē, ka mums vajadzētu ļaut šo "overhead", lai padarītu OFDM sistēmas darbu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back