Current vilnis MultiSim Workbench

K

keshan_aru312

Guest
Hey guys,

How do you get output current vilnis MultiSim Workbench?

Par sprieguma vilnis, es izmantot osciloskopā, un varu apskatīt jauku vilnis izmantojot Grapher rīku.

Bet kā es varu apskatīt output current? Vai ir kādi līdzekļi, ka es varu izmantot? Paldies par Jūsu laiku!

Čau

mēģiniet izmantot pārejas analīzi.In izvades mainīgo cilnē izvēlieties daudz pogu.Pievienot ierīci / modeļa parametru opcija parādās.Izvēlieties ierīces tipu un nosaukumu, par kuru vēlaties iegūt corrent parametrs.Pēc tam palaist simulāciju.Ja katra lieta ir ok ..grafiskā risinājuma būs rezultāts.

Vēl viena iespēja, bet incorret, jo mainīsies circuit topoloģiju, tiks ieviest zemas vērtības rezistence (0,1 omi) in serie ar ķēdi ...sprieguma kritums būs pats strāvas viļņa formā.

Ar laba vēlējumiem
Pendragon

Hi Pendragon,

Paldies par Jūsu atbildi.Man izdevās nokļūt ierīces / modeļa parametru izvēles daļa.Vai jūs, lūdzu, paskaidrojiet vēlreiz no turienes? Ļauj teikt, es gribu, lai apskatītu pašreizējo vilnis netālu īpašu rezistors.Kā es varu noteikt to?
Ko citu, u'r Otrā iespēja bija wat i faktiski bija prātā, bet kā u teica ... tas izmaina ķēdes topoloģija! Es jums piekrītu, un varētu izmantot to kā pēdējo līdzekli, ja visiem nav! Paldies vēlreiz !

Warm rgds,
Keshan Aru

Čau

Ja jums ir jāatrod ierīces / modeļa parametru izvēle, tad jums ir netālu atrisināt jūsu problēmu.

Vispirms izvēlieties in Device Type: Resistor.
Pēc tam izvēlieties Vārds: Jums ir jāievēro, ka visas rezistori ierīces nosaukumi sākas ar un r.Ja jūsu resistors vārds ir R1, tad jums jāizvēlas Vārds: RR1.
Visbeidzot, ja vēlaties redzēt pašreizējo ka plūsmas pretestība izvēlieties Parameter: i.

aizvērt šo logu un atgriezties izejas parametrus tab.

Ir mainīgie lielumi circuit Select Device / modeļa parametriem.Jūs ievērosiet, ka rezistors pašreizējai mainīgajai tagad ir tur.Izvēlieties to un pievienot to Selected Mainīgie lielumi par analīzes.

Ok ...Tagad jums ir jādodas uz analīzes parametrus, tab un noteikt visus vajadzīgos datus.Atcerieties, ka jūsu problēma ir aptuveni jābūt skaitliski atrisinātas.

Preses Stimulēt!!

Grafiskos logi parādīsies, un jūs tagad var vizualizēt rezistoru R1 strāvu.

Es ceru, ka šis skaidrojums palīdzēs jums

Ar laba vēlējumiem
Pendragon

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back