Current un sprieguma kontroli ADC ieejas

F

fireball003

Guest
Čau,
Mani mikrokontrolleru ADC var veikt ieguldījumu 0-5 volt.Bet mana ieejas spriegums ir daudz vairāk.Vienādas Līdzstrāva.Kuras šīs shēmas man palīdzēt samazināt spriegumu izmanto zināms vienādojumu?(Lai es varētu aprēķināt un iegūt sākotnējo sprieguma un strāvas vērtību, skaitļošanas iekšpusē mikrokontrolleru.)

Vai Op-amp noderīga?Tad kāda būtu ķēde?

Thanks a lot

Hi fireball003,
Kāpēc jums iet vienkārši rezistoru dalītāju ķēdē.
Es domāju, ka šī būs pirmā iespēja jums ir mēģināt.

Ja kāds nosacījums, piemēram, lieljaudas impedance ir tur,
tad mēs varam risināt, ka, izmantojot buferšķīdumu.

Labāk ir zināt, scenārijs, saskaņā ar kuriem vājināšanās ir jādara, lai labāk atbildiet.

sveicieni,
SudhirPievienots pēc 6 sekundes:Hi fireball003,
Kāpēc jums iet vienkārši rezistoru dalītāju ķēdē.
Es domāju, ka šī būs pirmā iespēja jums ir mēģināt.

Ja kāds nosacījums, piemēram, lieljaudas impedance ir tur,
tad mēs varam risināt, ka, izmantojot buferšķīdumu.

Labāk ir zināt, scenārijs, saskaņā ar kuriem vājināšanās ir jādara, lai labāk atbildiet.

sveicieni,
Sudhir

Hi Sudhir,
Paldies par Jūsu atbildi.

Es cenšos, lai izmērītu spriegumu un strāvas nepārtraukti.Lai varētu precīzi es cenšos izveidot sistēmas mikrokontrolleru balstīta sprieguma un strāvas mērīšanas sistēmas, ja man nav spriegums vai esošo limitu.Var būt tas ir pārāk liels.Tātad, es domāju par sistēmas, kas sekos zināms vienādojums.

Teorētiski jomā vienādojums būs līdz bezgalībai.Un no vienādojuma diapazonu 0-5.Lai tā darba rezultāts būs 0 līdz 5.Vēlāk es atgūt sākotnējo vērtību, aprēķinot iekšpusē mikrokontrolleru.Kā man, ka, izmantojot analog circuit?

Es domāju, ka es domāju par šo sistēmu, daudz sarežģītā veidā.Ieteikumi arī ir ļoti apsveicami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back