Current readbak bez dalot pašreizējo

R

rocker1025

Guest
Hi Friends, Es esmu, kam problēmas ar readback strāvu, patiesībā im izmantojot vienu VI Converter, produkcijas šī VI konvertors ir Iout, tas Iout ir savienota ar izejas konektors un man ir readback šo pašu kārtējo vienam IV pārveidotājs bez dalot strāva, ja man ņēma tieši readback no tās pašas vietas strāva ir divding, tāpēc es meklēja par šo tīro, bet man nebija saņemt risinājums, ja kāds zina par šo, iedodiet man risinājumu.

Tas būtu OK. Tomēr es nevaru undertand jūsu grūtības un problēmas.

Iedomājieties šuntēt ar divām bufera pastiprinātājs sajust spriegumu visā to netraucēti.

var u sūtīt man shematisks par to, kā īstenot šuntēšanai ar divām bufera pastiprinātājs sajust spriegumu visā to manu blokshēma .... tas ir steidzami man sir ... [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:20 ---------- Previous post bija 11:15 ----------[/SIZE] [/ color ] kungs, patiesībā man ir jāsniedz 0-20mA, lai jomā, izmantojot Connector, ja i pieskarieties šai pašreizējo un izmanto, lai lasīt atpakaļ es paradis saņemt vajadzīgo strāvu pie lauka, bet es HAV lai izlasītu šo pašreizējo atpakaļ bez dalījuma ... ja i kvēpi produkcijas VI pārveidotājs ir viena filiāle radīs pašreizējā sadalīs tas nedrīkst notikt .... kāds cits veids, readback pašreizējais no vi pārveidotājs ....

Pēc pievienošanas šunta, divi buferi un diferenciālo pastiprinātāju, blokshēma izskatās šādi. Jums nav atsaukusies uz nekustamo shēmas, tāpēc es tomēr ne. Parasti instrumentu pastiprinātājs ir daudzsološa pretendente, pašreizējā sajūta ķēdes.
82_1307950739.gif

Sir, punktos x un y diagrammā pašreizējā joprojām sadalīt ne .... kā atrisināt šo?
37_1308029082.gif

punktos x un y diagrammā pašreizējā joprojām sadalīt ne .... kā atrisināt šo
? Es nesaprotu, ko jūs runājat par. Jums ir nepieciešams augstas pretestības buferiem, faktiski "nulles" ienākošā strāva, tas arī viss.

Man ir pievienots manam prasība pls pārbaudiet un dodiet man risinājumu. [Url = http://images.elektroda.net/43_1308127288.jpg]
43_1308127288_thumb.jpg
[/url]

Man ir pievienots manam prasība pls pārbaudiet un dodiet man risinājums
. Skatīt manu iepriekšējo ierosinājumus. Es baidos, jūs nezināt, kas buferis pastiprinātājs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back