<CST Question> Importing objekti ...

P

Pushhead

Guest
Sveiki visiem,

Es gribētu zināt, vai tur
ir tā, nodot objektu no viena modeļa uz citu.

Par examle: viena. Mod fails satur antenas modeli un citas fails satur zemes modeli.Es gribu, lai izveidotu trešās fails satur gan antenu un zemes.

Pateicība,

P.

Pushhead wrote:

Sveiki visiem,Es gribētu zināt, vai tur ir tā, nodot objektu no viena modeļa uz citu.Par examle: viena. Mod fails satur antenas modeli un citas fails satur zemes modeli.
Es gribu, lai izveidotu trešās fails satur gan antenu un zemes.Pateicība,P.

citā Iespējamais risinājums:

MWS veikali sarakstā darbību jūs veicat, kā, piemēram, zīmēšanas objektus un piešķirot materiāli,
tas ir vienkāršs teksta fails.Just mēģināt atvērt. Mod failu ar notepad.Izmantojot teksta redaktoru, piemēram, notepad var viegli kopēt un ielīmēt operācijas starp projektiem.Just dont aizmirsis do struktūru update Atverot projet failu ar MWS pēc tam, kad esat ve izdarīt rediģēšanas ar notepad.
Hope this helps

Čau

Jums ir jābūt uzmanīgiem ar parametru objektu, ka
jūs piešķirat citu nosaukumu uz katru objektu.

PL

Viens no viegli veidus, ka man ir izmantojuši ir atvērt vēstures sarakstu un zīme visas komandas, ka man bija ieinteresēti, un pēc tam izveidot makro no tām (to pogu, lai radītu macros in vēsturē saraksts dialog) ...

Varat izmantot makro no citām MWS projekts reproducēt ģeometrija, ka vēlaties ...

mogwai.

Čau,

Vai jūs mēģiniet Copy-Paste?Tas darbojas, ka veids, HFSS.

Itai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back