[CST] "Kļūda izveidojot TST šūnas"

D

DrunkBear

Guest
Tas var būt saistīts ar būvniecību ostā coaxline. kāpēc informācija "Kļūda izveidojot TST šūnas" reizēm poped out. Pēc i mēģināja mainīt (pieaugums) biezums no metāla kārtu pierunāt līnijas, sistēma ātri "1 ostas discretization ir diezgan slikts. Lūdzu izmantojiet smalkāka acs" simulācijas bija normāli citu modeli pēdējo reizi ar Precīzs pats ports. Tas tiešām sucks! Kāds ir izpildīts pirms? Paldies!

čau drunkbear, labi, tu esi salīdzinot acs starp modeļiem un vai tās bija gan radīta / modelētām ar to pašu versiju? Vai esat uzlabojuši acs vispār? Kā jūs varat pateikt, tas sucks, kad esat saņēmis brīdinājumu, kas vismaz dod jums mājienu, kādi problēma var būt? Es saprotu jūsu komentāru, ja tas nedeva nekādas ierosinājumu vispār ..... AW

[Quote = AW] čau drunkbear, labi, tu esi salīdzinot acs starp modeļiem un vai tās bija gan radīta / modelētām ar to pašu versiju? Vai esat uzlabojuši acs vispār? Kā jūs varat pateikt, tas sucks, kad esat saņēmis brīdinājumu, kas vismaz dod jums mājienu, kādi problēma var būt? Es saprotu jūsu komentāru, ja tas nedeva nekādas ierosinājumu vispār ..... AW [/quote] Hi AW, paldies par jūsu komentāriem! patiešām simulācijas gāja labi, kad es palielināja acs numurus. Es sūdzējās, jo es jutos to grūti izskaidrot kļūdu gandrīz to pašu modeli, bet man būtu bijis vairāk pacientu. Vai jūs varētu pls tālāk izskaidrotu, kādā stāvoklī tad būtu "errer izveidē TST šūnas"?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back