CST jautājumu

C

cyai

Guest
Nesen es modelētiem Monopole antena ar shorted sloksne uz biezums 0,2 simulators mm FR4 PCB kuģa pa CST.But CST simulator tell me "the port in a PEC layer, can't be analyzed".

Un es izmanto vienreizēju ostā, lai analizētu šo konkrēto antenu.
Bet CST simulatorā man pateikt "ostas PEC slāni, nevar analizēt."

Vai kāds saskaras ar šo problēmu imitē antena ar CST simulators?Ja tā, jūs varētu man pastāstīt, kā atrisināt šo problēmu?Thanks in advance

Hello Cyai,

Es gribētu izmēģināt šādas darbības:
1.Pārbaudiet ostas atrašanās vieta - tas nedrīkst būt INSIDE PEC (lai gan praksē to var).Tā vietā - vieta, to robežas nepieciešamo PEC's (Ground un Monopole i guess).

2.Pārbaudiet Meshing!Iet uz "Mesh View" - jums vajadzētu redzēt ostas skaidri!
Meshing jābūt blīvs pietiekami barības atstarpes zonas tik CST būs "Skatīt" atsevišķu ostu.
BTW: Tas nenozīmē, jums ir uzspridzināt modeļa meshing - vienkārši censties palielināt acs attiecību maz.

Good Luck,
P.

Hi,
Man ir bijusi šī problēma pārāk.Es tikko pagarināts ostas (piemēram, 1mm), lai ostas nepieskaras substrāts.Jūs varat paplašināt to viegli, pievienojot dažas maz taisnstūri un pēc tam nodot ostas malā šiem paplašinājumiem.
Tagad es tikai izmantot viļņvada ostās.Man nekad nav bijis, ka problēma atkal, un rezultāti ir precīzāki.
Ja jums joprojām ir problēmas atrisināt, tikai sūtīt man jūsu *. mod failu un es noteikt to.

elomatic (at) gmx.ch

ciao

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back