CST EM Studija: Simetriskā ģeometrija, bet asimetrisko rezultāti

J

jpsmith123

Guest
Man šķiet, ka paziņojums, ka cirkulāri vai cilindriski simetriskās problēma ģeometrijai CST EM Studio dažreiz noved jomā, zemes gabalos, kas ir ievērojami asimetriskas.

IOW, vienkāršu magnetostatic problēmas, iesaistot, piemēram, divi diski pastāvīgo magnētu materiāla (un BTW, cik precīzi iespējams reālā pasaule pastāvīgiem magnētiem tiek simulēta, ja vien specifikācijā magnēti, "magnetizācija vektors"?) Izvietoti diametrs vai divas papildus vajadzētu radīt aksiāli simetriskas lauku zemes gabalus, gan vektoru un skalārā, es domāju.

Tomēr ne tikai lauku zemes gabalu šķiet nedaudz asimetriskas, bet pēc tam spēkā aprēķini nešķiet pareizi, vai nu.IOW, problēma ir simetriski par Z asi, bet Z vērsti spēki par katru magnēts nav vienādi, atšķiras viena no otras par 20%, vai tiktāl, kamēr spēki x un y virzienā, bet daudz mazākas, nekā Z- vērsti spēki, atšķiras ar divām kārtām par vienu disku magnētu, un 60 vai 70% citiem magnēts.

Bez tam, esmu ievērojis tādu pašu kļūdu Daļiņu Studio.Paziņa gribēja būvēt Van de Graff tipa elektrostatisko daļiņu paātrinātājs kā vienu plānu sīki "Scientific American", žurnāls, un es mēģināja modeli paātrinātu kolonna, kas sastāv no sešiem vienādos atstatumos drift caurules starp HV terminālu un zemes, bet dažiem ģeometrijas un spriegumu, ja gaismas būs streiks iekšpusē drift caurule, rāmi nav simetriski streikot iekšpusē caurule.Drīzāk tā bija ievērojami noslieci uz vienu pusi, kaut gan ģeometrija bija axisymmetric.

Es esmu jautājums, ir kāds cits ievērojuši to, vai tas ir tikai man kaut ko dara nepareizi?

hello,

Man ir bijušas līdzīgas problēmas cSt MWS.rezultāti kļuva labāki (= vairāk simetriski), ja blīvāks acs tika izmantota.

laba vēlējumiem

Attiecībā uz diviem identiskiem pastāvīga magnēta diski vērsti viens pret otru pa Z asi, noklusējuma acs īpašības kādu iemeslu dēļ, ko izraisa acs vienā diskā ir 50% lielāks acu blīvums nekā citiem identisku diska.

Un es esmu konstatējusi, ka veikt izmaiņas acs uzstādījumus rada lielu atšķirību jomā parauglaukumos un spēku aprēķini, un es nesaprotu, kāpēc tas būtu īpaši vienkārša, simetriskas problēma ģeometrija ar adaptīvo acs izsmalcinātību ieslēgts.

Piemēram, kad es mainīt acu īpašības un palaist šo problēmu, man ļoti atšķirīgus magnētisks spēks rezultātiem; gandrīz 2-1 variācijas Fz.

rediģēt:

Es atklāju, ka tad, kad adaptīvo meshing "izsmalcinātību stratēģija" ir iestatīts uz "enerģija, kas" acs ir nonuniform, lauku zemes gabalu ir asimetriski, un skaitļi ir veids off.

Ja tas ir iestatīts uz "ekspertu sistēmas pamatā" acs ir nemainīgs, lauku zemes gabalu ir diezgan simetriski, un spēki ir vienādi, bet tā nekad nav, šķiet, saplūst, jo acs izpaužas rafinēts, mazākas B laukā un spēkus saņemt .

Lai cik man zināms, dažreiz pati problēma parādās uz Q3D par ansoft.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back