[CST] šķēlumiem ielādes plāksteris antena

D

DrunkBear

Guest
i mēģināja atkārtot darbu spraugas ielādes plāksteris antena, bet mani modelētiem rezultāti ir diezgan atšķirīga no tā, ko papīra rāda.
Vai kāds pls man palīdzēt pārbaudīt, kur problēma?
Paldies!
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi es centīšos palaist ur struktūru un ļaujiet jūs zināt.

Jorgens.

Jūsu gadījums ir ļoti līdzīgs ar manu pirmo īstenot par platjoslas-plāksteris antena.
Man ir konstatēts, ka jūsu osta nav definēts pareizi!
Es aicināts CST atbalstītājs, un viņš teica, viļņvada ostu nevajadzētu attiekties ārējā vada ar koaksiālo kabeli.
Tas nozīmē, jums vajadzētu pārbaudīt tikai seju vidū dielektriskās kabeļu un definēt ostu no sejas.
Ņemiet vērā, ka, ja osta ir lielāks vai pieskarties ārējā diriģents kabeļu, ir dažas augstākas proapgating režīmā, un tie varētu efektu jūsu precizitāti rezultātus.
Tāpēc, mēs varam palielināt diametru ārējā vadītāja, nemainot rezultātus, lai, ka viļņvada ostas nepieskaras vai uz ārējā diriģents.
Jūs varat redzēt, ka ostas signāls tiek bojāti ļoti ātra un enerģiju nevar saplūda vēlamo dB!
Citiem vārdiem, jūsu struktūra ir nestabila laiku laiku!
Lūdzu, mēģiniet definēt ostas pareizā veidā un palaist lieta vēlreiz.Ļaujiet man zināt, kā tas mainās!
Laba vēlējumiem!

KhangKhang rakstīja:

Jūsu gadījums ir ļoti līdzīgs ar manu pirmo īstenot par platjoslas-plāksteris antena.

Man ir konstatēts, ka jūsu osta nav definēts pareizi!

Es aicināts CST atbalstītājs, un viņš teica, viļņvada ostu nevajadzētu attiekties ārējā vada ar koaksiālo kabeli.

Tas nozīmē, jums vajadzētu pārbaudīt tikai seju vidū dielektriskās kabeļu un definēt ostu no sejas.

Ņemiet vērā, ka, ja osta ir lielāks vai pieskarties ārējā diriģents kabeļu, ir dažas augstākas proapgating režīmā, un tie varētu efektu jūsu precizitāti rezultātus.

Tāpēc, mēs varam palielināt diametru ārējā vadītāja, nemainot rezultātus, lai, ka viļņvada ostas nepieskaras vai uz ārējā diriģents.

Jūs varat redzēt, ka ostas signāls tiek bojāti ļoti ātra un enerģiju nevar saplūda vēlamo dB!

Citiem vārdiem, jūsu struktūra ir nestabila laiku laiku!

Lūdzu, mēģiniet definēt ostas pareizā veidā un palaist lieta vēlreiz.
Ļaujiet man zināt, kā tas mainās!

Laba vēlējumiem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back