Crystal radio

A

avdrummerboy

Guest
Hi all es gribu iekļūt RF eksperimentus, ēku un bija jautājums: Visi Man ir Silīcija diodes (no germānija apliecības) un bija jautājums, ja es pielietoju mazu priekšu aizspriedumiem pret to un īstenot virkni DC bloķē Cap būs šis palīdzēs get Radiosignāli pēdējo šķērsli sprieguma un cik labi tas darbosies.Es tev tikai eksperimentēt ar to taču bija jautājums, tautas domas šeit.

Thanks in advance.

Divas saites, ko sniedz man.Laipni apskatīt post http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=289253&highlight =

Sveicieni

Es atceros, ka pastu, man bija tikai mēģina pateikt, ka kopš viss, kas man ir Silīcija diodes, ja I vieta teikt 1.5V baterija ar to izdalot ar diviem sprieguma dalītāju pāri anoda un diodes un tad DC bloķēšana vāciņu virknē ar ir tiesības pēc tam, būs DC / RF pārklājoties darbu, vai ikviens domā?

Radioshack sabiedroto elektronika jebkuru diode teorētiski darbi, germānija esot labāk tomēr.

Čau,
Nav kaitējumu, cenšoties savu ideju, lai līdzstrāvas cilpa ap diode ar peldošo bateriju un pašreizējo kontroles rezistors ar slīpo to, un otrais AC cilpa ieskaitot LC uztvērēja, kondensatoru un augstas pretestības earphone tieši saistīts pāri neobjektīva diode.
Sveicieni,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back