Crest Voltage mērītāju līdz pat 40kV

P

phaedrus

Guest
Sveiki, man bija veicis iekārtas, kas nodrošina no 8 ~ 30kV soļos 2kV un tas darbojas naudas sodu. Mums bija pārbaudīt spriegumu, izmantojot kaut ko līdzīgu: http://www.picltd.com/PRODUCTS/HOLIDAYS/jeeps/JM.html Tagad es esmu, lai izstrādātu līdzīgu instrumentu. Reading produkti literatūra saka, ka skaitītājs pasākumi maksimālai vai crest vērtību, nevis maksimumiem vērtību. Vai tas nozīmē, ka tie ir mērot maksimālo vērtību, tikai vienā pusē no nulles? Manā instruments pulsing ir DC impulsiem, tāpēc vienīgais iemesls sprieguma varētu iet negatīvs ir tāpēc, ka zvana I guess. Es biju plāno izmantot augstvērtīgu rezistoru dalītājs un nometiet to uz leju līdz pārvaldāmā līmenī (5V), un tad measurements.The biežums ir apmēram 20 ~ 50 Hz ar pienākumu koeficientu 3 ~ 10%. Vai tas ir derīgs? Vai stiepļu brūču rezistori būt nepiemērotas šim nolūkam, jo induktivitāte? Daži kondensatoru skava sprieguma maksimumu? Kādi ieteikumi, lai palīdzētu man, būtu ļoti appreciated.

Tas ir ļoti maz ticams, ka jūs atradīsiet wirewound M? Vai pat GΩ rezistori, tādējādi jautājums ir diezgan hipotētiska. Parasti parazitāras induktivitāte nav gaidāma, jo problēma šeit. Pretēji kapacitātes var, atkarībā no paredzētā mērīšanas joslas platumu. Lai būtu iespējams novērtēt ātrāk impulsiem, sprieguma dalītājs ir jākompensē, piemēram, osciloskopu zondi.

Paldies lilbear, Patiesībā es būtu, izmantojot šos visdrīzāk atleast par trials.We ir vietējo izplatītāju par to. http://www.srt-restech.de/ diezgan dārgi, lai gan, tāpat kā visas vācu stuff: D Nr nodarījumu FVM. Es redzēju dažas vietas izgatavotos 100M, 30kV, bet viņi izskatījās zaļos šeit, tāpēc es pieņemts, tas bija stiepļu brūču. FVM, frekvence ir diezgan zems, 30 ~ 45Hz, lai jūs būtu, kas, pieaugot laika aspektā? Es google for joma zonde kompensāciju, Paldies par galvu uz augšu.

Sveiki, Man ir šī ķēde no High Voltage Engineering, Kuffel, Zaengl, Kuffel. Vai ir shorted diode, kā parādīts, vai tas ir kļūda iemesls? Shoudn't tur būt slīpo rezistors pie ieejas OP1?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back