CPW slāņa definīcijas reklāmas antenas

I

icpinu

Guest
Čau, Es esmu projektēšana CPW baro antenas, un es gribētu zināt, kas ir pareizi veids, kā noteikt slāņiem. Ja pamatnes slāņi: Freespace (atklāta) Dielektriķu (atklātie) man labus rezultātus (es vēl nezinu, f tie atbilst mērījumiem) Ja pamatnes slāņi: Freespace (atklāta) Dielektriķu (slēgtas) Freespace (atklātie) Tad es nesaņem rezonanse. Kāds ir pareizais veids, kā noteikt substrāta slāni? Paldies

Hi Icpinu, es domāju, ka jūs izmantojat pamatots CPW struktūru. Ja Jums nav mainīt kaut ko aiz metalization dielektrisko, piemērojot atvērtā robeža (Freespace) saskaņā Dielektriķu tad jūs zaudēt savu zemes plaknē. Tas ir tikai minējums, jo es nezinu savu struktūru. Ja tas tā ir gadījumā, jums ir pievērst jūsu ierobežota zemes plakne pie atpakaļ jūsu Dielektriķu. Ceru, ka tas palīdzēja, JB

Hi paldies par jūsu rplies. Ferdows i couldnt skat pievienoto failu. Labāko

hi icpinu nevaru saprast, es varētu lejupielādēt pievienoto failu Kas u nozīmē?

Es nezinu, kas happend uz manu citu datoru, man bija iespēja dowonload to tagad. Liels paldies,

Dalīties ar jūsu ADS dizainu, atlease ekrānšāviņi. Pielikumu nosūta ferdows izmanto mikro sloksne dizains un nepalīdzēs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back