Coupling / atsaistīšanu capacitors

N

Nora

Guest
Hello -
Es vienmēr domāju, ka apvedceļu griesti, kas atrodas blakus Ic PCB tika trokšņa filtrēšanas.
Tagad es esmu lasījums, ka tie ir tur esošos piegādes laikā maiņu.
Jebkurš ieskatu is welcome!
Thanks in advance,
Nora

Nora,
Dažas ierīces saņem lielas summas pārejošas pašreizējā laikā, kad viņi pāriet.Šīs strāvas var būt ļoti īss pieaugums reizes.Sakarā ar induktivitāti in PWB dziesmas, tas izraisa īslaicīgs kritums spriegums pie ierīces jauda termināli.Kondensators tuvumā novieto ierīci paredzēts zema indukcijas sprieguma padeve, tādējādi novēršot kritumu spriegumu.Izmērs kondensatora nosaka amplitūda un ilgums pārejas vcurrent.
Sveicieni,
Kral

Paldies jums liels paskaidrojumu.
Kas ir PWB?Printed W Board?
Arī jūs ir īslaicīga strāvas vai sprieguma, lai noteiktu lielumu kondensatora?
Nora

Nora,
PWB ir iespiests vadu klāja vai iespiedshēmas plates.Tā ir pārejoša strāvu, kas nosaka apjomu kritums, vai sag, jo sprieguma piemērota ierīce.Sprieguma kritums induktivitāte ir vienāda ar L dv / dt, kur L ir induktivitāti PWB ceļa, un dv / dt ir maiņas likmi strāvu.Teorētiski, ja jūs zināt, induktivitātes un dv / dt, jūs varat aprēķināt sprieguma kritums induktivitāte.Kas reālajā pasaulē, šie parametri nav precīzi zināms.Kā rezultātā, dizaineru izmantot "noteikumu īkšķa", pamatojoties uz pieredzi.Kopējs noteikums ir izmantot ,1 uf kondensatoru uz jebkuru citu ierīci, plus 10UF kondensators pie punktā PWB kur enerģijas ieiet.
Sveicieni,
Kral

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back