Costas Loop - cilpa filtrs joslas platums + uztveršanas un atslēga ran

L

leekc_84

Guest
Šobrīd es esmu projektēšana BPSK demodulators izmanto Costas Cikls. Ja signāls ir 10,7 MHz. Tātad, pamatojoties uz šo, es vēlos aprēķināt cilpa filtrs joslas platumu un uztveršanas un slēdzenes diapazonā, formula. Ikviens zina formulas? Paldies!

Labs jautājums. Es esmu ziņkārīgs, too. Protams, 10,7 MHz IF biežumu nav nekāda sakara withthe cilpa joslas platumu regulēšanas kontūrā. Es domāju, ka ir jābūt kaut ko darīt ar frekvenču pārslēgšanās laiks (ja jūs nekad slēdzi, jūs varat būt neliela cilpa joslas platumu, bet, ja jums pārslēgties jums ir atpirkt ātrāk), un ja jūsu pārraides ceļu dinamika mainās (piemēram, liels multipath vai mobilo sakaru vidē).

Es domāju, ka formula būs līdzīga kā standarta PLL. Costas cilpa ir nekas, bet ar nelineāru operatoru PLL. Faktiski, Costas cilpa ir PLL ar kvadrātveida operatoru. Tās izmanto cyclostationary īpašums signālu, lai iegūtu sinusoīdu par synchornization. Kad jums sinusa vilni, tas ir tikai darbs PLL. Lai cilpa BW, utt un dizaina tirdzniecības off formula ir atrodama Ronald Best grāmatu, piemēram,.

Kā es zinu, ka cilpa joslas platums ir daudzveidīgs ar pieteikumiem. Tātad manā gadījumā, man ir noteikt cilpa filtrs joslas platumu, tad tikai es varu doties uz praktisku dizainu no zemās caurlaidības filtra. Par uztveršanas un atslēga diapazonā, pirms aprēķināšana arī ir būtiska. Tāpēc es vēlos zināt, šīs vērtības iepriekš. Ikviens, kas ir saistīti raksti, lai dalītos out. Ļoti appreciate jums visiem palīdz.

Ļaujiet teikt, ja ieguldījums ir 100 kbps, kā noteikt zemas caurlaidības filtra nogriešana frekvenci?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back