Corner analīze Cadence

R

rf_ray

Guest
Hi all Es meklēju turorial par vadīšanas stūra analīzes ritms. I use TSMC 0,25 process. Dizaina komplekts ir uzstādītas. Šķiet, man ir uzrakstīt kādu skriptu, kas darīt stūrī analīzi, tas ir taisnība?

Kā es varu skripta spice failu analizēt stūrī?

Es nedomāju, ka jums ir nepieciešams "rakstīt" skriptu, lai palaistu stūriem analīzi. Visus parametrus var noteikt logā. Pirmkārt, jums ir jāizvēlas process, tad noteikti dažus parametrus, piemēram, temp ... Palīdzība var būt labākais instrukciju. Lai saglabātu iestatījumus kā skriptu tikai padara jūsu pēdējo darbu vieglāku.

Kad jūs aizpildīt "modeli bibliotēkas" in setup, varat norādīt vārdu "nozarē", kā tipisku, ff, ss, utt, lai palaistu stūra simulāciju. Good Luck!

Dažādu stūrī ir dažādi rezultāti, taču dažas grāmatas, jārada līdzekļi, lai palaistu ff, ss.etc. Tātad, kas stūrī simulācijas ir labākais, un precīzi?

ff, ss, utt visu kopā sauc par "stūriem". Motīvs ir aizmugurē, ir redzēt, kā process šķirnēm ietekmēs jūsu dizainu.

Tas nekas, par kuriem stūrī simulācijas ir labākais un precīza. Līce micel99 teica, ka ir vairāki sceniro stūra simulāciju, tie ir: tipiskas, ff, ss, fs un SF. Parasti mēs modelētu ķēde ar tipisku. Tomēr, ņemot vērā procesa izmaiņas laikā, izgatavošana, jūs labāk darboties tās visas befroe jūs iesniegt jūsu dizainu. Ceru, ka tas ir skaidrs.

Jūs varat redzēt palīdzēt dokumentu dizaina komplektu un modeli. Tas jums pateiks visu veidu stūra jūs varat izmantot.

Es varētu atcerēties, ritms pašu palīdzību, ir apmācība, lai rakstītu skriptu sauc OCEANS vai, piemēram, tas kaut ko palaist stūra simulāciju. jūs varat atrast to ritms palīdz dokumentā vai atrast kadence apmācība ceļu manuāli. Good luck!

Es atgādinu jums, ka stūri var būt temperatūra diapazonu (skat. savu spec.), Sprieguma (parasti + / -10% + IS piliens), ss = Nslow-Pslow, ff = Nfast-Pfast, FS un SF. Un visas kombinācijas ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back