Convert to 12v palīdzēt .....

T

Telious

Guest
Labdien, man ir Auto Audio sistēma es vēlētos izveidot manā mājā, bet nav ideju, kā to izdarīt.

Man ir Memphis Audio 500x1 amp Es gribu kontaktdakšu un izmantot savu Comp palaist to my subs.
Man ir programma alrdy jāparedz, ka būs tikai izstumt max 4v ir iedziļināties amp, bet man ir Convirt sienas spraudnis 12v vai pašas kā automašīnu akumulatoru, lai es varētu palaist my amp.Es zinu, tas radīs lielu slodzi uz to, kad es savukārt to augšupielādei, tāpēc būtu nepieciešama saraksts stuff un paskaidrojums, kā ievietot to visu kopā, ja kāds varētu plz.

-Iegūt automašīnu akumulatoru un 14 V mazu enerģijas padeves pastāvīgi maksas (vai sūkties) akumulators.Jums būs tādā pašā situācijā kā auto ..

vai

-Build 12V neregulētu strāvas padeves izmantojot transformators, rektificēšana tilts un bankas kondensatori (≥ 10.000 ľF/25V).Transformators, Jums par 11V RMS, novēršot tilts ir atzīti par strāvu virs 10A.
Kaut gan spriegums būs uregulated tā svārstībām nevajadzētu neietekmētu pastiprinātāja kā auto, kad akumulators ir uzlàd spriegumu var bagāts līdz 15Vdc un bez maksas būs tuvu 12Vdc vai zem ..

čau,
u var saņemt atbalstu no
semiconductors.globalspec.com / Industrial-Directory/linear_regulator_tutorial

Kā norādīja IanP, var izmantot auto akumulatoru.Izmantojot 12V aizzīmogotā svina skābes akumulators ir vēl viena iespēja.Tā ir apkope.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back