E
eem2am
Guest
hello, i am darot izolētas, offline, viens tranzistors priekšu pārveidotājs ~ W 10 izlaidi. Man ir ielejā aizpildiet circuit pēc diožu tilta tā mana ieejas līdzstrāvas autobusu ripples no 170V līdz 340 V. sekundārā ir izveidots, lai nodrošinātu pastāvīgu strāvas plūsmu no 1 Amp jo šis LED barošanas. Es esmu, izmantojot pašreizējā sajūta rezistors, LM393 Comparator un 4N35 opto uz sekundārā pusē. PWM kontrolieris ir MC34025. Pirmkārt, pārbaudot es tikai izmantot lelli slodze 10 Omi. Kad man pašreizējā sajūta rezistors produkcija cilpas izejas sprieguma pāri 10 Omi bija starp 8 un 10V, burbuļojošs pie T = 5ms. Kad man pašreizējā sajūta rezistors taisngrieža cilpas izejas spriegums ir ļoti maz pulsāciju un izskatās liels par manu LEDs, jo tas nozīmē, pašreizējais ir jauka un nemainīgs. Tomēr, ar izjūta rezistors kā šis rektifikators cilpa, spriegums bija tikai 7 volti pāri 10 Omi. Vai jūs zināt, kāpēc regula bija daudz labāk ar sajūtu rezistors taisngrieža cilpu, un tas ir bona fide veids, kā to dara?