Constant pašreizējais SMPS

E

eem2am

Guest
hello, i am darot izolētas, offline, viens tranzistors priekšu pārveidotājs ~ W 10 izlaidi. Man ir ielejā aizpildiet circuit pēc diožu tilta tā mana ieejas līdzstrāvas autobusu ripples no 170V līdz 340 V. sekundārā ir izveidots, lai nodrošinātu pastāvīgu strāvas plūsmu no 1 Amp jo šis LED barošanas. Es esmu, izmantojot pašreizējā sajūta rezistors, LM393 Comparator un 4N35 opto uz sekundārā pusē. PWM kontrolieris ir MC34025. Pirmkārt, pārbaudot es tikai izmantot lelli slodze 10 Omi. Kad man pašreizējā sajūta rezistors produkcija cilpas izejas sprieguma pāri 10 Omi bija starp 8 un 10V, burbuļojošs pie T = 5ms. Kad man pašreizējā sajūta rezistors taisngrieža cilpas izejas spriegums ir ļoti maz pulsāciju un izskatās liels par manu LEDs, jo tas nozīmē, pašreizējais ir jauka un nemainīgs. Tomēr, ar izjūta rezistors kā šis rektifikators cilpa, spriegums bija tikai 7 volti pāri 10 Omi. Vai jūs zināt, kāpēc regula bija daudz labāk ar sajūtu rezistors taisngrieža cilpu, un tas ir bona fide veids, kā to dara?

Vai jūs, lūdzu pēc jūsu shematisks? Paldies jau iepriekš Pow

Sveiki, šeit ir mana shematisks primāro uz augšu un sekundāro zem tā.
168wj0k.jpg
Arī tas ir ļoti skaļš, tas ērcēm (izejas volti lēkt Putnu un epizodiski). Atzīmējot parasti var apturēt ar mani satveršanas tur viens no produkcijas cepures vai ar mani pieskaroties izejas pozitīvi vai negatīvi dzelzceļu. Atzīmējot var arī dažreiz var apturēt, pārejot 390R palaišanas rezistors atpakaļ ķēdē. Vēl nav EMC filtru vai Y cepures.

Jā, nestabilas kontrole būtu sagaidāms, lietojot salīdzinājuma, nevis kompensāciju pastiprinātājs atgriezeniskā cilpa.

[Quote = FVM] Jā, nestabilas kontrole būtu sagaidāms, lietojot salīdzinājuma, nevis kompensāciju pastiprinātājs atgriezeniskā cilpa [/quote]. Ir daudz apstrādātāji, kas izmanto histerēzes kontroli (salīdzinājuma ar FB cilpa) MC34025 nav viens no tiem though. MIC2141 un MC34063 un tās atvasinājumi "MC33063 un NCP3063 nosaukt dažus. Tie dod neparastu produkciju ripples ar zināmiem nosacījumiem, taču tie ir ļoti vienkārši izmantot nekādas sarežģītas cilpas stabilizēties. EDIT Tur ir daudz mazākas un vienkāršākas bezsaistes LED draiveri, kas tur īpaši 5W. Cik liela ir šī lieta kuģa? Visi šie magnētiskie s un IC utt

Ir daudz apstrādātāji, kas izmanto histerēzes kontroli
Jā.. Bet cilpas ir izstrādāts, ņemot vērā šo faktu. Šis dizains nav, es baidos. Es arī piekrītu Jūsu komentārs par dizainu ekonomiku. ETD54 kodols, piemēram, varētu nodot kW, nevis daži W. Jūs varat samazināt skaitu, netieši daļām koeficientu divi, nemainot pamatfunkciju principu, bet, iespējams, panāktu labāku sniegumu. Es domāju, tas ir eksperimentu plānošana, bet ievērojami labojams.

thankyou ļoti daudz, lai visiem. jā, es mainīsies END 54 uz mazākiem kodols. Attiecībā uz atgriezenisko saiti kompensāciju, tas ir uzlabot lietas, ja man kondensatoru pāri pašreizējā sajūta rezistors R17? Vai tā ir taisnība, ka, kas man jādara, lai stabilizētu to ir aizkavēt atgriezeniskās saites signālu tā, ka cilpa pieaugums ir mazāks nekā 1 uz kavēšanos, kas atbilst fāžu nobīdes par 180 grādiem? Vai jūs zināt, ko komponenti i var pievienot, lai stabilizētu? (Izņemot roku, kas stabilizē tā, kad es greifers viens no sekundāro kondensatoru!) Es domāju, ka nestabilā atsauksmes cilpas, ko rada regulāras periodiskas svārstības, nevis gadījuma rakstura sporādisku savvaļas lekt Vout?

Teica, touch-jutība ir tiešām dīvaini, un var norādīt papildu parazitāras ietekmi. Projektēšana regulāras kontroles cilpu biežums raksturīgs ar fāžu starpība būtu pirmais solis, lai sasniegtu stabilu darbību, es domāju. Kā vienu punktu, izejas strāvas LM393 salīdzinājuma jāaizstāj ar kompensācijas pastiprinātājs, piem LM358. Tomēr ir vairākas detaļas, kas ietekmē cilpa pieaugums, piemēram, feedforward rampas ģenerators. Sakarā ar sarežģītu shēmu, var būt arī citas nevēlamas sekas. Parasti izejas LC filtrs rada dubultu pole regulēšanas kontūrā, jums ir nepieciešams vai nu nulle (svina termins), vai lēnāk dominējošo pole, lai sasniegtu stabilitāti.

FVM, Paldies par atbildēm ... Es augstu vērtēju jūsu ierosinājumu, ka es izmantoju proti LM358,, kaut gan daudzos izolētas offline SMPSs, viņi izmanto TL431 http://www.fairchildsemi.com/ds/TL/TL431A.pdf .. uz sekundārā pusē, un kas ir arī tāpat kā atvērtā kolektora salīdzinājuma. jūs domājat manu LM393 mimmicks TL431? paldies par jūsu vērtīgo atbildēm par šo anyway.

Vai jūs domājat manu LM393 mimmicks TL431?
Būtībā nav. Atšķirībā no salīdzinājuma, pastiprinātājs daļa TL431 kompensē stabila atsauksmes darbību, kā šunta regulators, bet LM393 neļauj stabilu atgriezenisko saiti darbību. Pretestības dalītāju savienots ar LM393 ievades arī nav jēgas, mans viedoklis. LM393 (kā arī LM358) ir kopējā režīmā klāstu, ieskaitot negatīvās piegādi un ļautu daudz vienkāršu circuit, mazāk jutīgs pret detaļu pielaides. Bet es nevēlos pārstrādāt katru ķēdi detaļu.

FVM: - "LM393 neļauj stabilu atgriezenisko operāciju" ..... Runājot par šo, TSM101 ir atvērtā kolektora salīdzināmie tāpat kā LM393 un to izmanto kā SMPS kontrolieris ..... ja jūs redzat attēlā 3 lpp 7 no datu lapas .... TSM101 http://www.st.com/stonline/products/literature/ds/4950.pdf Faktiski, 3 attēlā, iepriekš minēto datu lapas 7 lapas jūs varat redzēt, ka C2, C3, R9 un R10 forma atsauksmes kompensācijas sastāvdaļu ap atvērtā kolektora salīdzinājuma. Arī TSM101 in SMPS: - http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/SGSThomsonMicroelectronics/mXyyvzt.pdf Ar šo jauno informāciju, i brīnums, ja tagad jūs domājat, ka faktiski atvērts kolektors salīdzināmie piemēram, LM393 ir faktiski OK lietošanai SMPS ir?

Starp kompensācijas pastiprinātāju un salīdzinājuma atšķirības nav saistīts ar atvērtā kolektora produkciju. Tas ir jautājums par frekvenču raksturlīkne. Es redzu, ka man nevajadzētu uzņemties pārāk daudz ķēdes teoriju.

Sveiki, Paldies par jūsu lielisko atbildi. Es esmu vēl intested atbrīvojoties no šī trokšņa iepriekš ķēde .... "atzīmējot" (sporādiski V (no) lēkšana aptuveni) Starp citu, es tomēr neizolētiem versiju šo circuit uz dažādas galda ... .. tas ir praktiski identisks, izņemot, ka tā vietā es baro izeju LM393 comnparators vērā MC34025 ir kļūda amp, kas nav apgriežot ievade (nevis savieno savācējs opto tranzistors, ka ieejas). Šī neizolēti versija strādāja labi, un bija bez trokšņa. (MC34025 ir kļūda amp abos gadījumos bija vadu, kā sprieguma sekotājs) Es joprojām brīnos, kāpēc (iepriekš attēlā) izolētas versija "atzīmējot". Jebkura palīdzība ir ļoti appreciated.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back