K
kutch
Guest
Hey guys. Būtībā, man ir nepieciešams, mazās pārnēsājamās baterijas (~ Rubika kuba lielumu) ar invertoru, kas tai pievienoti, lai tā varētu jauda maza elektriskais starteris motoru ... visas vienā ierīcē / norobežojuma. Detaļas: Ar lasījums es esmu darījusi, šķiet, ka pārveidotājs ir nepieciešama, lai pārvērstu DC no akumulatoru baterijas uz maiņstrāvas par spraudni pievienots elektriskais starteris. Es negribu akumulatoru / pārveidotāju, lai nepārtraukti darbinātu mašīnu ... sāciet to. Ar to teica, ierīce būs nepieciešams mainīt, lai novērstu varas aizplūšanu un akumulators ir rechargeable. Jautājumi: 1. Ir maza baterija, ka izmērs varētu sākt mašīna vairākas reizes, pirms atjaunošanas? Es nezinu, cik daudz ampēri ir nepieciešams uzsākt mazo motoru ~ 1-10HP (zāles pļāvēju, utt.) 2. Cik dārgs ir tas, lai izveidotu inverter šim nolūkam? Es uzskatu, ka tas ir saistīts ar to, cik vati tā var izvadīt, bet tad atkal, es esmu pārliecināts, cik daudz man nepieciešams, lai sāktu mašīnu. 3. Tas ir kaut iespējams es varētu darīt vai man tikai ietaupīt laiku un līgumu veic darbu? Paldies par jebkuru virzienā. Jūs guys ir citā līmenī ar jūsu hobiji: shock: