Comparator desing papīrs

V

vbhupendra

Guest
i want apmācība par dizainu CMOS salīdzinājuma.

Tas ir papīrs
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Es arī gribu saprast par salīdzinošo
Bet es tikai newbee so i cant download!

Hmm .. i dont know why u cant lejupielādēt ....

Nu salīdzināšanai ir op-amp, ka darbs, lai salīdzinātu .... jautājums par pieauguma un ātrums ir ļoti svarīga šajā ...

Vienkārši teica, ka tas ir 1 bit ADC ... analogās ieejas un 0 loģiku vai 1 loģiku produkciju.
0 ir tuvu zemes un 1 ir tuvu vdd

Overdrive un ātrums ir divi koncerti.Mazāki overdriver ņem ilgi kritiens.Ir tirdzniecība off.

Jūs varat atsaukties Allen's un martin grāmata par salīdzinājuma konstrukciju.

Jūs varat atsaukties allen grāmata par salīdzinājuma konstrukcijas
labas laimīgs

jā, Allen apraksts ir detalizēti par salīdzinājuma.piemēram, par koncepcijas rezolūciju.

zaixq wrote:

Jūs varat atsaukties allen grāmata par salīdzinājuma konstrukcijas

labas laimīgs

Atvainojiet, bet kā es esmu jauna es nezinu, vai man būtu pēc manas atbildes / jautājumu šeit.Es esmu ļoti motivēts mācīties par analogās ķēdēs, un es ceru, ka spēj palīdzēt cilvēkiem, kas kādreiz sevi.

Es nopirku šo grāmatu no RJ Maiznieks: CMOS circuit design, layout and Simulation.Es domāju, ka tas ir diezgan interesantu grāmatu, kas aptver lielāko tēmas par analog / digital design.

Ir par nelineāro ķēžu nodaļas, kas apraksta shēma ar 3 posmos.Pirmā ir preamplifier, otrais posms ir lēmums shēmas (2 pāri saistīto ierīču) un trešajā posmā, ir izejas buferšķīduma (vienkāršs diferenciālo pastiprinātāju ar esošo spoguli slodze).

Problēma ir tā, ka es neesmu pārliecināts par to, kā to aspektu, kas šāda veida topoloģija tranzistoru.Izplatīšanās ātrums ir ļoti būtisks faktors manā salīdzinājuma konstrukcijas.

Vai kāds ir pazīstami ar šāda veida salīdzinošo topoloģijas?Vai viņš / viņa vēlas man dažas norādes, kur atrast izvērstāku skaidrojumu par šāda veida salīdzinošo darbos?

Liels paldies!
Steven

Jūs varat reference book Operational_amplifiers-2nd_edition, un jūs varat atrast to forumā!
sveicieni

Varbūt es dodu attēlu ...

Soory, ja u netiek iespējams lejupielādēt ..
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Steven De Bock wrote:Es nopirku šo grāmatu no RJ Maiznieks: CMOS circuit design, layout and Simulation.
Es domāju, ka tas ir diezgan interesantu grāmatu, kas aptver lielāko tēmas par analog / digital design.Ir par nelineāro ķēžu nodaļas, kas apraksta salīdzināmu shēmu slēgums ar 3 posmos.
Pirmā ir preamplifier, otrais posms ir lēmums shēmas (2 pāri saistīto ierīču) un trešajā posmā, ir izejas buferšķīduma (vienkāršs diferenciālo pastiprinātāju ar esošo spoguli slodze).Problēma ir tā, ka es neesmu pārliecināts par to, kā to aspektu, kas šāda veida topoloģija tranzistoru.
Izplatīšanās ātrums ir ļoti būtisks faktors manā salīdzinājuma konstrukcijas.Vai kāds ir pazīstami ar šāda veida salīdzinošo topoloģijas?
Vai viņš / viņa vēlas man dažas norādes, kur atrast izvērstāku skaidrojumu par šāda veida salīdzinošo darbos?Liels paldies!

Steven

tas ir vairāk intersting.pastāstīt vairāk profesijāsPievienots pēc 1 minūtes:labs ideāls.

Syukri wrote:

Varbūt es dodu attēlu ...Soory, ja u netiek iespējams lejupielādēt ..

Es

gribu apmācība par konstrukciju CMOS salīdzinājuma pārāk

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back