colpitts oscilatoru dizaina problēmas

P

ppat2006

Guest
hi, i ir paredzētas BJT colpitt oscilatoru Matlab 5 Mhz freq. bet tas parāda amortizētai svārstību jo man ir izmantoti savācējs pretestības vietā RFC choke.what vērtības induktors izmantot kā RFC aizrīties. Man ir arī cits ckt par 2MHz bet dont zināt, kā izvēlēties vērtību RFC.? kāds palīdzēt?

CE pretestība ir apmēram 30 omi jo 5 MHz. Tas var stipri samazināt atvērtās cilpas peļņu atsauksmes. Tādēļ, palielinot vērtību Ce ar lielāku vērtību, mikro diapazonā, var atrisināt jūsu problēmu. Ir grūti būt aizrīties zemā frekvencē, piemēram, 5 MHz.

Es mēģināju mainīt Ce vērtību UF, bet tas nedarbojas. man ir jāizmanto RFC vai induktora vietā Rc bcoz RFC ir nepieciešama sastāvdaļa augsta frekvenču oscilatoru. sakarā ar Rc produkcija kļūst amortizētai ir pastiprinātājs nedarbojas. cik daudz vērtību induktors lietot?

Jums nav nepieciešams Ccc1, jūsu l 5 MHz OSC ir pārāk maza un griesti ir pārāk liels. No noregulē ķēdes pretestība ir L / CR (R tiek zaudējumu rezistence). padarīt L aptuveni 10X lielāks (vismaz), un gan cepures 1 / 10 no to vērtības. 450 omiem ir zemas vērtības anyway lietošanas 10K omiem un attiecīgi pielāgot slīpo to tranzistors aizņem apmēram 1mA. Atklāts

Es neredzu, kā oscilatoru var strādāt, jo tā īsteno negatīvu nevis pozitīvu atgriezenisko saiti. Kā chuckey jau minēts, LC ķēdē ir nepamatoti zema pretestība ir 1,5 omi, ņemot vērā expectable Q nekustamā induktori, tas nedarbosies.

patiesībā man ir veikti dizainu kā vienu elektronisku mācību grāmata inženierija. ja u ir dizaina piezīmes plz dot. anyways paldies es centīšos mainīt vāciņu un induktors vērtībām.

Esmu dizainu kā vienu elektronisku mācību grāmata inženiertehnisko
nu mācību grāmata ir nepareizi vai jums kopēt nepareizi. Colpitts oscilatoru, kas ir kopējas emisiju ķēdē ir dažādas atsauksmes topoloģiju.

Oscilators būs oscilēt, bet L2MHz = 6.8microH, L5MHz = 47 nanoH. Jūs vēlaties biežāk 5 / 2, tādējādi samazināt spoles vērtību 25/04 tiks retune cilpu, 5 MHz, bet, kā paskaidrots samazinās ķēdes pretestība ir pārāk daudz, var samazināt spole ir L 5 / 2 vai 0,4 X 6,8 = 2,8 microH un divi kondensatori ar 5 / 2 labi (22nF -> 10nF, 1nf - pF> 400). Jūsu 5 MHz ķēdes jums vērtībām kondensatora nepareizi apkārt. Atklāts

oscilatoru būs oscilēt.
Kas kontūra jums ir domāta, kaut Es nokavēju papildus post # 1? Es esmu patiešām ziņkārīgs, lai redzētu oscilators strādā ar negatīvu atgriezenisko saiti.

FVM, Jums ir taisnība, un es esmu nepareizi. vakar vakarā es biju pārliecināts, ka man bija redzējuši oscilators kā ķēde, kas bija saistīts ar. Kopš tā laika esmu bijis wracking manas smadzenes, lai mēģinātu saprast, kā lieta strādā. Man ir nonākusi pie secinājuma, ka tā nevar. Tās I gadījumā nav izmantot šo konfigurāciju, es varētu savienot augstākās klases noregulē kontūrā bāzi. Kapacitatīvā pieskarieties dodas uz emisiju, bez emitera atdales kondensators. Kolektora rezistora ir labs daļēji izolēti produkciju. Atklāts

plz iedodiet man colpitt oscilatoru shematiska ar vērtībām, kas parāda ilgstošu svārstības un THT var palaist Matlab / simulink. Arī mana problēma ir THT Matlab man ir izvēlēties BJT, ko nodrošināja jau simulink THT ir tāpat kā Pspice es nevaru izvēlēties kādu konkrētu tranzistoru skaitu. tāpēc man ir pielāgot parametrus BJT, kas darbojas kā pastiprinātājs bcoz ja pastiprinātājs nedarbojas, tad es saņems amortizētai svārstību bcoz tvertnes ckt vienmēr dod amortizētai svārstību. atgriezeniskās saites man problēma ir atrisināta. bija maz kļūda savienojumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back