CMOS salīdzinājuma par sigma delta ADC

S

sandhaajith

Guest
Var kāds ieteikt, kā veidot salīdzināmu, lai sigma delta ADC

hi sandhaajith, ofseta un histerēzes prasības salīdzinājuma sigma-delta modulatora ir atvieglinātas un ātrgaitas ir nepieciešama, tāpēc tas var būt projektēts ar priekšpastiprinātāju seko fiksators ar reset. skatiet šo grāmatu: "High-Speed ​​CMOS Comparator ar 8-b Izšķirtspēja," IEEE J. pārdoto-State Circuits Feb.1992, pp.208-211.

tiešām? Es domāju, ka salīdzinājuma nelinearitāti ir galvenais jautājums sigma delta dizains, jo to nevar samazināt, cilpa, ir itn't

Ko tas nozīmē ar "salīdzinājuma nelinearitāti"? Lūdzu, paskaidrojiet vairāk ... Paldies

Es saprotu, ka salīdzinājuma nav linearities tiek kompensēts metastability atmiņas efekts atsitienu troksnis overdrive atveseļošanās nosaukt dažus [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 1 minūtes: [/color] [/size] var u man pastāstīt, kā izvēlēties ucox uz mosfet?

Lineārās shēmas ir shēmas, kuru ieejas signāli ir lineāri saistīts ar ķēdes izejas. piemēram, X -> Y AX -> AY I dont domāju, ka salīdzinājumam ir lineāra pirmajā vietā. Piemēram, X -> Y AX -> Y

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back