CMOS pārraides vārti

F

firsttimedesigning

Guest
es esmu, kam problēmas, lai noskaidrotu, kā veidot CMOS pārraides vārtiem. I dont zināt, ko spriegumu man piedāvāja + Vcc un-Vcc. Es esmu mēģinājis vairākas atšķirīgas vērtības, 1,2 utt Tomēr, Cadence Spectre vienmēr dod man brīdinājuma ziņojumu, kas saka "lielāko emigrāciju krustojuma pašreizējo pārsniedz" imelt'...". Es gribu zināt, kas ir vērtība imelt. Ir arī tur vienādojumu lielāko aizplūšanu krustojuma pašreizējo? Visbeidzot, kāda vērtība Vcc man vajadzētu lietot, lai novērstu krustojumam pašreizējo pārsniedz imelt? paldies jau iepriekš.

1. jautājums: Kas ir tranzistori lietojat - augstsprieguma vai zemsprieguma? 2. Jautājums: kāpēc jums būtu pievienot nmos vairumā un vārti-VCC? aprunāt jūs vienkārši zemes viņiem? 3. punktu: Jūsu nosūtīšana vārtiem ir izslēgtā stāvoklī, kā norādīts attēlā norādīja, ir tas, ko u vēlaties?

Paldies par atbildēm. 1. jautājums: Es atvainojos, bet es dont zināt, kas ir augstsprieguma tranzistors vai zemsprieguma tranzistors. Man nekad nav dzirdējuši par šo terminu iepriekš. 2. jautājums: es savienots vairumā-5V, jo es gribu negatīvu spriegumu, lai varētu iziet slēdzi. Ja es varu pieslēgt lielāko daļu uz zemes, tad zemākais sprieguma šis slēdzis var caurlaide ir, 0.7V. Arī-Vcc nav-5V, bet tas ir spriegums, kas ir paredzēts, lai ieslēgtu vai izslēgtu slēdzi. Es atvainojos par neskaidrību. 3. jautājums: Everytime I imitē to, tranzistors izjūk, jo vgs un VGD par NMOS tranzistors ir pārsniedzis oksīda sadalījums spriegumu. Tāpēc es dont pat zināt, ja šis slēdzis ir izslēgtā stāvoklī. Es gribētu zināt, kādi Vcc sprieguma kļūs par šo slēdzi un kas Vcc sprieguma izslēgsies šo slēdzi. Paldies jau iepriekš

1. dažādas tehnoloģijas nodrošina tranzistori dažādās darbības sprieguma. piem. H35B4D3 par 0.35um procesa var gan sniegt standarta zema sprieguma tranzistoru (3.3V), kā arī nodrošina augstsprieguma tranzistors, kas var darbināt 20V vai pat 50V. 2. ja izmantojat dubulto piegādi, tas ir ok savienojumu. 3. Jūsu gadījumā, es padomu jūs izmantojat augstsprieguma tranzistors. bet jums vajadzētu apstiprināt savu pašreizējo tehnoloģiju, ir pieejami augstsprieguma dizaina pirmās. regardings

Mums ir nepieciešams zināt diapazonu spriegumu jūs mēģināt iet. Ja tas ietver negatīvas diapazonā, vai esat pārliecināts, ka jūsu process ir trīskāršs arī spējas atbalstīt?

Kas nmos tranzistors ir diode starp aizplūšanu un lielus (p uz kupola un n par darbaspēka emigrācija), un. Vice versafor PVO tranzistors. Jums vienmēr būtu piesardzīgs par to nav nosūtīt slīpo šo diodes. Jo tas rada daudz pašreizējās kas var pārsniegt imelt lūdzu, pārbaudiet,.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back