CMOS izkārtojumu?

K

Katrin

Guest
Man ir divi jautājumi par CMOS izkārtojums

1, kad es izmantot poli slāni, savienotu divas tranzistors vārti kopā (attālums nav garš), tas ir OK?vai es, lūdzu labāk savienot divus vārtus kopā ar metāla slāņa?

2, es gribu pievērst poli slānis virs PDIFF vai NDIFF slāni (piemēram, invertoru, es izdarīt PDIFF ap NMOS, un tad pievieno dažas PDIFF par apsardzes gredzens kontaktus, bet es varu atstāt dažas PDIFF daļa bez sargs gredzenu vadu tam pāri).Es neesmu pārliecināts, vai tā ir problēma?
Jo kad es izlasīju, ka poli slānis pāri Diffusion slānis parasti inteprated kā vārti, lai vispār cilvēkiem vajadzētu izvairīties no tā?

Katrin wrote:1, kad es izmantot poli slāni, savienotu divas tranzistors vārti kopā (attālums nav garš), tas ir OK?
vai es, lūdzu labāk savienot divus vārtus kopā ar metāla slāņa?

Katrin wrote:2, es gribu pievērst poli slānis virs PDIFF vai NDIFF slāni (piemēram, invertoru, es izdarīt PDIFF ap NMOS, un tad pievieno dažas PDIFF par apsardzes gredzens kontaktus, bet es varu atstāt dažas PDIFF daļa bez sargs gredzenu vadu tam pāri).
Es neesmu pārliecināts, vai tā ir problēma?

Jo kad es izlasīju, ka poli slānis pāri Diffusion slānis parasti inteprated kā vārti, lai vispār cilvēkiem vajadzētu izvairīties no tā?

RDRyan wrote:Katrin wrote:2, es gribu pievērst poli slānis virs PDIFF vai NDIFF slāni (piemēram, invertoru, es izdarīt PDIFF ap NMOS, un tad pievieno dažas PDIFF par apsardzes gredzens kontaktus, bet es varu atstāt dažas PDIFF daļa bez sargs gredzenu vadu tam pāri).

Katrin wrote:

Man ir divi jautājumi par CMOS izkārtojums1, kad es izmantot poli slāni, savienotu divas tranzistors vārti kopā (attālums nav garš), tas ir OK?
vai es, lūdzu labāk savienot divus vārtus kopā ar metāla slāņa?2, es gribu pievērst poli slānis virs PDIFF vai NDIFF slāni (piemēram, invertoru, es izdarīt PDIFF ap NMOS, un tad pievieno dažas PDIFF par apsardzes gredzens kontaktus, bet es varu atstāt dažas PDIFF daļa bez sargs gredzenu vadu tam pāri).

Es piekrītu Brittoo.
Tas nav nessary pievienot guardring ar invertoru.Bet analog dizainparaugu, ja Jums ir ļoti rūp troksni un jums vajadzētu pievienot apsardzi ap ierīci.tad izmantot metālu par starpsavienojumus.Tā būs labāk ķēdes darbību.

Poly pretestība ir lielāka, nekā metāls, bet salicide procesā ir mazāks nekā 10 ohm per_square.vārti poli (nevis rezistors poly) ir aptuveni 30 ohm normālā no_salicide peocess.Un poli pāri difūzijas telpu, radīt parazītisko tranzistora.un vārti ir pie substrāta.līniju iekraušanas un troksnis no subatrate būs pieaugums.
Vai jūs varat darīt to, ko nosaka savu dizainu un piemērošanu.

Polu maršrutēšanas - attiecībā uz īso savienot un ne tik svarīgi sakari (piemēram, lēna ciparu) tā ir ok.Piemēram, lielākā daļa no digitālās bibliotēkas lietošanas poli maršrutu, kas ir veids sloppier nekā tas, ko jūs kādreiz darīt.
Attiecībā PDIFF un NDIFF un poli - jā tie ir ierīce, bet - pats no centrifūgām, izmantojot arī citus slāņus, lai atpazītu ierīcēm.(Aktīvais vai kādi tie zvanu, atkarībā no tehnoloģiju un P / Nwells) ja piekrastes Poly pār guardring ir atzīta par ierīci, tas nav labs rakstiskas ekstraktoru.

1.As poly radīt parazitārās tranzistori un ir lielāka pretestība tam metāla, conectivity ar metāla vēlams, bet ļoti nelielos attālumos nav nekādu šādu problēmu savienošanai ar poli.

2.Your jautājums par aizsargs gredzens ir ļoti nopietna, kad ur dara analog izkārtojums radīt tādā gadījumā Jūs nevar atstāt jebkuras daļas PDIFF ungaurded bet, ja invertoru savu versiju ll ir OK.

secondlife wrote:2.Your jautājums par aizsargs gredzens ir ļoti nopietna, kad ur dara analog izkārtojums radīt tādā gadījumā Jūs nevar atstāt jebkuras daļas PDIFF ungaurded bet, ja invertoru savu versiju ll ir OK.

Katrin wrote:secondlife wrote:2.Your jautājums par aizsargs gredzens ir ļoti nopietna, kad ur dara analog izkārtojums radīt tādā gadījumā Jūs nevar atstāt jebkuras daļas PDIFF ungaurded bet, ja invertoru savu versiju ll ir OK.

Brittoo wrote:Katrin wrote:secondlife wrote:2.Your jautājums par aizsargs gredzens ir ļoti nopietna, kad ur dara analog izkārtojums radīt tādā gadījumā Jūs nevar atstāt jebkuras daļas PDIFF ungaurded bet, ja invertoru savu versiju ll ir OK.

uz pirmo jautājumu
izmantojot poly ir daudz labāk nekā metāls
par otro
tā ir patiesība poli pār izplatīšanu darbojas kā vārti

1 jautājums:

Es domāju, ka jums labāk izmantot metāla savienojumu poli jo poli dod daudz daudz lielāks resitance.Tranzistors vārti analog konstrukcijas ir ļoti jutīgas un vēlams savienot to ar metālu.

Katrin wrote:

Man ir divi jautājumi par CMOS izkārtojums1, kad es izmantot poli slāni, savienotu divas tranzistors vārti kopā (attālums nav garš), tas ir OK?
vai es, lūdzu labāk savienot divus vārtus kopā ar metāla slāņa?2, es gribu pievērst poli slānis virs PDIFF vai NDIFF slāni (piemēram, invertoru, es izdarīt PDIFF ap NMOS, un tad pievieno dažas PDIFF par apsardzes gredzens kontaktus, bet es varu atstāt dažas PDIFF daļa bez sargs gredzenu vadu tam pāri).

hi ..I'm new here ..Es esmu undergradute students ņem vlsi n analog ic kā mans vēlēšanu subj ..Es gribētu jautāt, vai kāds var padomu man sniedz dažus par manu pēdējo gadu projektu idejas.Mana projektu titulu ir par maketēšana metodes analogo vlsi ccts ..ļoti appriciate par atbildi saņemtas atsauksmes ..pateicība

Čau

Attiecībā uz pirmo tematu.Tas absolutly ok tīklus īsus attālumus poli
Ja maināt slāni uz citu poli vai pirmais metāla slāni, tas nav
pietiekama, lai salīdzinātu tikai īpašas pretestības vadu līmenī, vienmēr
skatīties kontaktu pretestību, labi.Kontakti parasti ir neticams
slikti pretestība, lai skatīties šeit.Bez tam, tur elektroinstalācijas poli
uztur augšējo slāņu savienojumiem posmos apkārt.Lai jūsu ierīces
vārtiem līdz vārtiem, vieta vārtu kontaktu tiesības vidū par optimālu pieslēgumu.
Ja jūsu ierīces ir plašs, izmantot aptaustīšana, ja fingerlength joprojām ir kritisks pieslēgties
abas ierīces sānos.
Par otro jautājumu.Viens nekad vads poli pa izplatīšana, cik tas ir
veido parazitāras ierīces, gan LVS runset tiek pārbaudīti uz to vai ne.
Pareizu lietošanu, substrāta un labi kontakti tuvu līdz N un P-FETs piedāvā pietiekamas
aizsardzību digitālajā loģikā funkcionalitāte.Analog shēmas ir daudz mazāk
protams.Ja jūsu tehnoloģija piedāvā izolētas ierīces, jūs varat lietot šādas ierīces
vai izmantot divkāršā vai trīskāršā guardrings ar labu pieslēgumu elektroenerģijas piegādi
parastās ierīces.Tomēr šāda guardrings piedāvā nelielu aizsardzību pret masveida
substrāts troksnis (piemēram, izraisa pad undershoots -> liela maksa injekcija
vērā substrāta).Ja tas ir happing uz savu dizainu, atrastos pietiekami tālu
ar i / o vai pulksteni, spilveni, it īpaši, ja jūsu dizains ietver daļu ar vāji
piedziņas mezgli ...

Ar laba vēlējumiem

Andi

nelielos attālumos tas nedrīkst mater ja u izmantot poli cita connect.but I u vajadzīga iespēja mainīt vārtu savienojums vēlāk bez atbrīvot poli maska slānis u var izmantot metāla savstarpēji savienot.

parasti poly vairāk izplatīšana tiks uzskatīta par MOS šajā procesā radot maskas.tik nelietojiet to.

hope this helps You

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back