CMOS cirkulācijas

F

fahsa

Guest
Sveiki

Vai kāds zina kaut ko par projektēšana CMOS cirkulācijas.

Vai jūs descript to detalizēti?
Es nevaru saprast, ko jūs teicāt cirkulācijas.

RF izolators ir divas ostas pasīva ierīce, kas izgatavota no magnētiem un ferīta materiālu, kas tiek izmantota, lai aizsargātu citu RF sastāvdaļu no pārmērīga signālu atstarošanas, bet RF cirkulācijas ir trīs ostas pasīva ierīce, ko izmanto, lai kontrolētu virzību signāla plūsma ķēdē.

kad vara ievada ostā tas tiek nodots uz nākamo ostu, pirmajā ostā tiek skaitīts kā pēc pēdējā kārtībā.

Ļoti ierobežota dicussion neto ..

Nu varbūt tranzistors vārtiem, avots un drenāžas var cirkulācijas ...

Atvainojiet nevar palīdzēt daudz

Nu cirkulācijas ir trīs ostas ierīces.Tās S-parametrs matrica ir S13 = S21 = S32 = 1, pārējie ir visas nulles ideāls gadījums.Vai es varu īstenot trīs ostas CMOS shēmas līdzīgus S-matrica?kas būs cirkulācijas.

parasti CMOS tehnoloģijas cilvēki cirkulācijas no uzlabošanu iscilator.

Ir divu veidu, kas parasti īsteno, kas ir gredzens oscilators (izmanto tranzistoru) un LC oscilators.

Es domāju, ka u ir uzdot jautājumu, kā veidot arhitektūru cirkulācijas, lai saņemtu savu S-parametrs prasība?Isn't tas ..

Pievienojot vēl vienu ierīces un mainot struktūru, lai padarītu oscilatoru funkcijas, piemēram, cirkulācijas

Syukri rakstīja:

Pievienojot vēl vienu ierīces un mainot struktūru, lai padarītu oscilatoru funkcijas, piemēram, cirkulācijas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back