Client TCP LwIP stm32f107

S

sebus_1985

Guest
Hello.Sorry par manu english.I nav nekādas pieredzes plānošanas TCP, un man ir problēma ar LwIP.Es gribu, lai TCP klients par stm32f107 (tauriņš klāja kamami.pl), kas savienojumu ar serveri, par manu datoru.Es atklāju python servera kodu, kas ir labākais man.Vai ir kāds, kas zina, kā sākt klientam.Es zinu, kā TCP protoclol darbi, bet es nezinu, kā šo bibliotēku darbu un kādu funkciju man vajadzētu izmantot.Ir daži kodu, kas es, bet tas nedarbojas.Es stm32 demo bibliotēka.
Kods:struktūrai ip_addr server_ip;

struktūrai ip_addr client_ip;

...

par spēkā neesošu HelloWorld_init (spēkā neesošs)

(

IP4_ADDR (& server_ip, 192,168,0,6);

IP4_ADDR (& client_ip, 192,168,0,33);

struktūrai tcp_pcb * PCB;/ * Izveidot jaunu TCP vadības bloks * /

PCB = tcp_new ();/ * Piešķirt jaunu PCB vietējo IP adresi un porta numuru * /

/ * Izmantojot IP_ADDR_ANY ļauj PCB, kas jāizmanto visiem vietējiem interfeiss * /

tcp_bind (PCB, un client_ip, 80);/ / Tcp_connect (PCB, un server_ip, 80, tcp_client_connected_l);

/ / Int i;

/ / (I = 0; i <2000; i );/ / Tcp_write (PCB, HELLO, strlen (HELLO), 1);/ * Set savienojumu Klausieties valsts * /

/ / PCB = tcp_listen (PCB);/ * Norādiet funkciju sauc, ja savienojums ir izveidots * /

tcp_accept (PCB, HelloWorld_accept);

tcp_connect (PCB, un server_ip, 80, tcp_client_connected_l);

tcp_write (PCB, HELLO, strlen (HELLO), 1);)

Hi, es domāju, ka jums vajadzētu redzēt api dokumentu par LWIP.
Jūs varat redzēt:
http://www.sics.se/ ~ Adam / lwip / doc / lwip.pdf

Es izlasīju šo dokumentu, un es cenšos darīt tāpat, kā viņi saka.Nav spēkā.Es instaled sniffer, daži kadri ir sended (i am guesing tas ir SYN) un tad es cenšos nosūtīt kaut ko, bet tcp_write () sūtīšanas neko.

Ok es atradu risinājumu.In lwipopt.h es atslēgt DHCP režīmā un šobrīd strādā naudas sodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back