Citas vietas lekciju video nav MIT & Berk

T

t

Guest
Vai ir kādi citi vietām lekciju video, izņemot MIT un Berkeley?Es daru kurss elektronikā un komunikācijas Tehnika ...Tik i bija tikai jautājums, ja ir vietas veltīta īpaša filiāli ...Lūdzu, palīdziet ...

kāds video vai Jūs zināt, elektronikā no MIT?Cik es zinu, ir tikai fizika un lineārā algebra.

Vai jūs varētu man pateikt mājas lekciju video MIT un Berkeley elektronikā?

kā Berkeley's tiešsaistes video, jūs varat atrast to webcast.berkeley.edu / kursus.Vai kāds post web adresi no MIT?

Šeit jūs iet ...Berkeley video ...

h ** p: / / webcast.berkeley.edu / kursu /

Original Post par Berkeley video ...

h ** p: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=49813&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=goto skola

Video lekcijas no MIT-OCW

8,224 Izpētīt Black caurumi: Vispārīgās relativitātes un astrofizikas, Spring 2003

h ** p: / / ocw.mit.edu/OcwWeb/Physics/8-224Exploring-Black-Holes--General-Relativity---AstrophysicsSpring2003/LectureNotes/index.htm

Tās ir visas saites, kas esmu ...Es būtu gandarīts, ja kāds varētu man palīdzēt atrast kādu video, kas attiecas uz elektronikas un Communcation inženierzinātņu un datorzinātņu Engineering ...Lūdzu, palīdziet ...

hi pārbaudīt šī u saņemsiet pilnu lekciju / multimediju lekcijas par pusvadītāju ražošana
process

*** H ****** p: / / jas2.eng.buffalo.edu/applets / ***

Paldies par šo saiti ...Kā par uzturēšanas šo pavedienu kādu video saites, lai cilvēki nebūs grūtības atrast viņiem ...Vai kāds zina, video par to Basics iegulto sistēmu un pamati Mikroprocesori?Vai Datoru organizācija video?Kādu no iepriekš minētajiem ...Lūdzu, palīdziet ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back