Cisco CCNA sertifikācijas

A

anta

Guest
Hello everybody, un laimīgu Jauno gadu ... Esmu nesen beidzis, un, ņemot diviem mēnešiem pārtraukuma, es domāju par nākamo soli savā karjerā / education...Since atrast darbu manā valstī nav ļoti viegli šajā laikā, un vecuma un maģistra ārzemēs ir diezgan dārgi manā kabatā, es biju domājis par Cisco sertifikācijām ... Es redzu, ka ir arī citas ziņas par šo tēmu, bet es esmu diezgan sajaukt ... Es būtu pateicīgs, ja kāds var dot man tālāku ieskatu šajā jautājumā ... Konkrēti, i vēlaties zināt, kur es varu atrast grāmatas un simulatori, lai dotu eksāmenu, ja tas atšķiras no valsts uz valsti vai no gada uz gadu, un ja tas tiešām ir vērts tērēt laiku un naudu, lai saņemtu to .. Es esmu patiesi cer atbildes! Thanx iepriekš

hi Anta jūs varat atrast visu veidu datiem par Cisco sertifikācijas šādā tīmekļa ....: D ciscovideos.tk

Ir daudz amatu šajā jomā, bet ir jāapkopo, jo galvenais aparatūras ierīces ražotāja, kas padara savienojumu ierīces interneta Izveidots apmācību cources un ar to saistītās sertifikācijas Cisco. Cisco piramīdas rāda, ka var ievadīt kā asociate, attīstīt profesionālās un tad eksperts. Tā kā pastāv dažādi galvenie jautājumi, kas uzņēmumu, piemēram, Maršrutēšanas un komutācijas, bezvadu, VOICE, DROŠĪBAS un tā tālāk, ecah ir saistīti cources, kas varētu būt atrast no [url = http://www.cisco.com] Cisco Systems, Inc [/url]. CCNA ka jūs minējāt stendi Cisco Certified Network Asociate kas, kā norāda nosaukums ir visu par palīdzot profesionāļiem uzņēmums instalēt, konfigurēt un traucējummeklēšanu aparatūras ierīcēm. atklāti sakot, I dont domāju, ka tikai viens CCNA palīdz jums atrast labu pārvadātāju iespēja, un jums vajadzētu attīstīties, lai nokļūtu augstākā līmenī. Bet Cisco sertifikācija, ko kādreiz jūsu preffered saskaņā ar pētījumu, jums vajadzētu sākt ar CCNA. Mahdi.

Paldies par jūsu atbildi ... Es domāju, ka es esmu gonna sākt ar CCNA, bet problēma ir kā? Es domāju tas būtu ļoti noderīgi mani, ja u varētu ieteikt man kādu grāmatu un / vai simulatori, lai iegūtu iet .... PS1: Vispār, cik grūti ir to studēt eksāmenu viena pati? PS2: Kas differemce starp CCNA Wireless un CCNA maršrutēšanas un komutācijas? Es domāju u get divus dažādus sertifikātus? Vai ir dažādi simulatori katram? Thanx iepriekš

Cisco eksāmens ir tāpat kā citi eksāmeniem, bet zinu, ka jums tiešām ir nepieciešams, lai būtu pietiekami daudz informācijas un izpratnes jāapliecina. Cisco nospiediet grāmatas (šeit jūsu gadījumā, ICND1 un ICND2 ar Wndell Odom) parasti self mācību grāmatas, kas ir labs, kas jāatbalsta ar skolotāju. Par CCNA maršrutēšanas un komutācijas un CCNA bezvadu, jums ir taisnība. tās ir divas dažādas cources. Bet ko jūs neatbildētos ir tas, ka nokļūt līdz CCNA bezvadu vai citu Cisco sertifikācija ir nepieciešams, pirmkārt, iegūt CCNA maršrutēšanas un komutācijas. Tas ir obligāts nav obligāta. Tomēr, ja esat beidzis ar CCNA, jūs spēj undesratnd daudz lietas, lai pārslēgtos uz vēl vienu lielu, piemēram, bezvadu, drošība, ... . Par simulators, ir daudz iespējas, piemēram, Cisco Packet Tracer vai GNS3. Abi šie divi palīdzēs jums pilnībā iet ar CCNA. Pakete Marķiera ir tikai simulators, bet GNS3 (var lejupielādēt bez maksas) vajadzībām nekustamo maršrutētāju IOS līdzināties sadarbības tīkla izveides problēmas. Labu veiksmi!

MRahimi Jūsu atbildes bija ļoti noderīga ... es jau atraduši Packet Tracer brīvā neto ... Vai jūs zināt, ja es varētu atrast Odom grāmatas par velti kaut kur tīklā pārāk? Thanx savu atbildi

Nav īsti! Bet, ja jūs tik daudz aicinātas uzsākt CCNA, ka ir vērts iegādāties kopiju. Par Pcket Tracer, lūdzu, zināt, ka jūs, iespējams, nevar darīt kādu vingrinājumi, jo tas nav īsti emulatora slēdži un maršrutētāju. Tad, kad jūs saskaras ar šo problēmu, neuztraucieties. Patiesībā, labākās lietas, kas excercise ar ir reāli Cisco ierīcēm. Mahdi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back