cirtējs stabilizācija!

A

amitbhaiji

Guest
Kas tas ir cirtējs stabilizācija.un to, kā tā rūpējas par mirgošanas troksni un offsetr sprieguma diffrential amp.

Amit

Šis jēdziens ir failry vienkārši:

jums modulēt ievades signāla nedaudz biežāk nekā DC (lai kompensētu netiek vairs un mirgošanas trokšņa ietekmi ir ļoti samazina).Pēc šī frekvence ir pastiprinātājs pieaugums joprojām ir liels, tad, jūs demodulēt signāla pie izvada.

Nathan

Nathan,
Vai jums PLS izstrādāt to pašu.Kā tieši mēs modulācijas (up-konversija) un demodulation in ierīci.
Lets mums apsvērt gadījumā, opam šajā ADC tad kā mēs varētu rūpēties par gludspieduma sprieguma, izmantojot cirtējs stabilizācija, lai harmoniskie kropļojumi, kas ir ADC ir mazāks.
Vai tas upconverter un downconverter netiks pievienot nonlinerity mūsu circuit mēs ne pārnesot proble vienu domēna uz citu.
Vai jūs varat man pateikt, dažādas metodes, lai samazinātu gludspieduma sprieguma.

Amit

Es piešķiru vienu significa papīra ...

Nathan
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Gurkstēšana punktu .. plus i am jaunu locekli uz šo forumu ... nevar lejupielādēt doc.
Amit

Uzgaidiet dažas dienas pēc tam var lejupielādēt bez maksas no Mirror vietā.

Nathan

Kas tas ir spogulis vietā ... un par to, kā lejupielādēt no turienes ....

Amit

Paskatieties pie attachement form ...pastāv "Free spogulis" marķējums zem vārda "Download".Bet, tā darbojas pēc tam, kad dažas dienas norīkošanu dienas.

Nathan

Vai kāds mēģināja izmantot šo tehniku, un veiksmīgi modelētiem to, izmantojot kadence?Really appreciate any help.Pateicība

Es tiešām ir nepieciešams šo grāmatu, bet i dont ir pietiekami points.Cld kāds man pastāstīt, kā 2 nopelnīt punktus?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back