Circular polarizētu antenu mērīšana

A

azremi

Guest
Hello guys, Vai jums ir ideja par to, kā izmērīt radiācijas modeli circulary polarizētu antenu ..? Kādu svarīgu parametru, kas nepieciešams apsvērt / jāņem vērā, ja mēs vēlamies, lai izstrādātu "labas" antenu ar cirkulāru polarizāciju? Looking forward to dzirdēt komentārus un ierosinājumus:) TK

var es iesaku jums apskatīt jebkurā antenas mācību grāmatu, ieskaitot mērījumus nodaļu?. Es iesaku antenas ar Kraus, bet ir arī īpašas antenas mērīšanas mācību grāmatas, jo tie: GE Evans, "Antena mērīšanas metodes", Artech House, Boston, 1990 Mikroviļņu krāsnis Antenas Izmēri. Hollis JS, Lyon TJ un Clayton L. Scientific Atlanta. 1970 (1983) (Antena Rokasgrāmata par Lo iekļauj arī vienu nodaļu) Varat izmērīt ar lineāro zondi atbalss kamerā, amplitūdu un fāzi mērīt, un pēc tam veido rezultātiem labajā un kreisajā polarizācijas, vai arī jūs var izmērīt ar divām CP zondēm (RH un LH). Svarīgi parametri: grūti atbildēt, ir atkarīgs no Jūsu prasībām (peļņa, stara platums, aksiālās attiecība ...). Ja jūsu galvenā interese ir cirkulāru polarizāciju, tad jūsu projekta parametrs ir aksiāla koeficients (pēc leņķa speified diapazonā), bet jūsu dizains jāatbilst arī prasībām, kas jums ir uz peļņu, stara platums, sidelobes ,.... uz

Hello Dowjones, Paldies par jūsu atbildi. Tiešām ir nepieciešams, lai saņemtu kādu grāmatu un redzēt informāciju par to. Tā tad, izmantojot lineāro zondi atbalss kamerā, vai mums ir nepieciešams sadalīt mērījumu divos posmos? Nozīme pasākumu amplitūdu no labās puses pirmā, pēc tam kreisajā rokā .. un pēc tam rakstīt rezultātu? Svarīgākajiem parametriem: Jā, parasti mums ir apskatīt pieauguma un stara platums no AUT, bet es neesmu tik pārliecināts par aksiālo attiecības ... Kā mēs varam zināt, ka mēs iegūtu vislabāko rezultātu aksiālās attiecība? Kā izskaidrot šo ..? Kāda vērtība asi attiecības, kas parasti nepieciešams apsvērt, kā teikt, ka antena ir patiešām laba CP? TQ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back