Circuit neizdodas tuvināties

C

chw82

Guest
Man ir izmēģināt dažas iespējas sniegt no foruma, piem. STEPGMIN, palielināt ITL1 = 400, mainot OP-AMP atvērta cilpa ar 1.e-5. Attached ir shematisks un ceru, ka kāds palīdzēs. Appreciate any help dota. [PIEVIENOJIET] 56413 [/PIEVIENOJIET]

Jūs varat post shematisks pdf? Vairumam no mums grūti saprast. DSN failu trūkuma dēļ programmatūru!

Lūdzu, skatiet pievienoto failu [PIEVIENOJIET] 56421 [/PIEVIENOJIET].

Vai esat pārliecināts, ka ir tiesības savienots ar opamps? - Es neredzu savienojumiem, ne mezglu nosaukumiem, kas varētu atbilst noklusējuma barošanas pin nosaukumiem. Keith.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 09:57 ---------- Previous post bija 09:45 --- -------</span></span>
Jums nešķiet, ka tā izmanto opamps. Aplūkojot netlist lietojat
Code:
 E_U1 N04831 0 vērtība {LIMIT (V (N03028, N04557) * 1E5,-15V, 15 V)} _U1 N03028 + N04557 1G
kā opamp. Es domāju, ka ir avots savu problēmu. Jūs, iespējams, labāk ar opamp modeli, pat "ideālo" vienu. Keith.

šie opamp nav piedāvājuma pin out. Mums ir divreiz uzklikšķiniet iekšpusē īpašībām un noteikti apgādes nozarē. Teksta failu vēl parādīt piegādes vērtību (+ / - 15V).

Kā jau teicu iepriekš - mēģināt "īstu" opamp modeli. Ko jūs izmantojat, ir ar bezgalīgu joslas platumu kaut ko un par 180dB pieaugums, kas ir nedaudz galējība. Keith.

i ir izmantojušas nekustamo opamp (TL071), un tas strādā. BTW, im ziņkārīgs, kāpēc tā nevar strādāt pat man ir jāmaina atvērta cilpa iegūt līdz 80 dB?

Tā nedrīkst būt tikai papildu ienākumus, kas izraisa problēmu. Jums ir arī bezgalīgs joslas platumu un pēkšņi ierobežojums, ja izvade sasniedz barošanas spriegumu. Keith

thanks a lot. Var man ir nepieciešams, lai apskatīt par opamp spice modeli teksta failu un spēlē aptuveni ar numuru.

Ja es gribu "ideālo" opamp, lai daži ātri simulācijas Es parasti lietoju E avots, ar pastiprinājumu, kas 60 80 dB un pievienot vienu polu filtru izejas - vienkārši RC ar zemu R. Nr sprieguma robežās. Keith

Tā nevar būt tikai ienākumus, kas izraisa problēmu. Jums ir arī bezgalīgs joslas platumu un pēkšņi ierobežojums, ja izvade sasniedz barošanas spriegumu. Keith
Jā, es piekrītu Keith. Dažreiz esmu tāda pati pieredze, izmantojot "OPAMP" modeli Pspice, kas nodrošina grūti produkciju ierobežojoša. Galvenokārt pārejošu simulācijas ar jaudu amplitūdām, kas sasniedz šo robežu esmu novērojis šādu konverģences problēmas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back