ciparu ampērmetrs

A

anun

Guest
hi, i vēlaties, lai ciparu ampērmetrs. Vai kāds zina, kā padarīt digitālos ampērmetrs. Vai ir ampērmetrs IC? TNX

Sniedziet informāciju. Kādā intervālā strāvu, AC vai DC, frekvenču diapazonā. Usuall metode elektrosadales ampērmetrs, ir īstenot pašreizējo ar zemu vērtību, pretestību to spriegumu proporcionāls pašreizējai pastāv visā pretestību. Piemēram, lai izmērītu līdz 2A dc jūs varētu izvēlēties 0.1ohm, lai jūs iegūtu spriegumu no 0V līdz 0.2V. Buffer sprieguma un iekļausies piemēroti kalibrētu voltmetrs. Daži multimetriem ir apgādātas ar ķēdes shēmas.

Jā, ir "ampērmetrs" circuits. Piemēram, šo vienu: www.intersil.com/cda/deviceinfo/0, 0, ICL7135, 0.html Līdzvērtīgs no TI: http://focus.ti.com / docs/prod/folders/print/tlc7135.html Vai Maxim www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/1496 Intersil veikt dažas citas, too. Mēģiniet Philips, kā arī. Parasti, kad jūs redzat / D reklamē kā ar 3 1 / 2, 4 vai 1 / 2 cipariem vai līdzīgu, šie ir īpaši paredzētas multimetri. Parasti, lai novērtētu pašreizējo, Ampērmetri izmantot šuntu un vienkārši novērtētu sprieguma pāri tiem.

Atvainojiet nolaupīt pavedienu, bet es esmu arī procesu, mēģinot dizains digitālo ampērmetrs. Tās par datora barošanas, un es esmu vēlas izšķirtspēju 1 / 10 no amp bet to klāsts ir piemērots neatkarīgi no pašreizējā izdarīt būs iespējams 12V vai 5V dzelzceļu. ti 0A -> varbūt 40A I dont īpaši vēlas, lai būtu manuāli pārslēgties uz citu šunta augstākās strāvu man to vajag darīt visu automātiski lai tās caurspīdīgo kādam neskatoties displejā. Im nav pārliecināts, kā es iet par padarot šādu ampērmetrs ar plašu lietojumu un diezgan labu precizitāti?

Šeit ir raksts, kas apraksta spailēm pašreizējo mērītājs:

[Quote = throwaway18] Sniedziet sīkāku informāciju. Kādā intervālā strāvu, AC vai DC, frekvenču diapazonā. Usuall metode elektrosadales ampērmetrs, ir īstenot pašreizējo ar zemu vērtību, pretestību to spriegumu proporcionāls pašreizējai pastāv visā pretestību. Piemēram, lai izmērītu līdz 2A dc jūs varētu izvēlēties 0.1ohm, lai jūs iegūtu spriegumu no 0V līdz 0.2V. Buffer sprieguma un iekļausies piemēroti kalibrētu voltmetrs. Daži multimetriem ir apgādātas ar ķēdes shēmas. [/Quote] es cenšos, lai izveidotu digitālo ampērmetrs, kas var izmērīt pat minūti pašreizējo varbūt līdz pat 0.1micro ... es biju plānošanu, veikt regulāru ammeter un tad tikai pastiprinot ieejas strāva ... [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 27 minūtēm: [/color] [/size] im gatavojas izmantot to dc pieteikumā

Par metru AFAIK clamp paradis ir ļoti precīzi izšķirtspēja labi? Īpaši pie zemākām strāvām?

Ja pašreizējais ir ļoti maza var vēja vadu, kas pašreizējā vairāku pagriezienus caur spailēm metru. 10 Piemēram, pagriežas dos desmitkārtīgi palielināt produkciju.

Quiksilv, 0,001 ohm šunta rezistors dos jums 0.1A rezolūcija par 3,5 ciparu metru, vai 0.01A rezolūcija par 4,5 ciparu skaitītājs. I satvert 100A 0,1% šunta eBay pirms dažiem gadiem. Lūk, cits: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7532456544 Es arī izmantot Argus spailēm DC ampērmetrs, kas skan līdz 40A ar izšķirtspēju 0.01A, vai līdz ar izšķirtspēju 0.1A 400A. Tas skan mazs straumes tikai naudas sodu, bet tas drifts nedaudz, tāpēc man ir rezero gadījuma rakstura lietotāji (atāķēt skava un nospiediet dzelteno pogu). Tas bija diezgan dārgi, apmēram $ 250 ASV dolāru. Tas nav tik precīza kā precīzijas šunta, bet tas ir daudz ērtāk. http://www.extech.com/instrument/products/310_399/380947.html

Atvainojiet havent pārbauda šo pavedienu, bet. Kas atmaksas izmantojot šādu lielu šunta rezistors ar zemu strāvas (~ 1A) un augstas strāvas (~ 50A)? Ja tādu nav, tad tas varētu būt risinājums, lai izveidotu šādu plašu lietojumu un precīzu ampērmetrs?

Tas ir interesants pavediens. Man ir tāda pati problēma ar mērīšanas milliamp pašreizējo un uz augšu no tā ir troksnis, ka man ir jādzēš. Amp mērītājs Es meklēju sauc nulle pretestība amp metru (ZRA) vai transimpedance (kā es uzzināju nesen. Vai ir kāds, kas tur, kas ir shēmas rasējums, piemēram ķēdes. Cik es zinu ir op amp un / D IC, bet tomēr nav ne jausmas, kas vienreiz izmantot vai kā stiepļu tos neveicot ķēdes smarža funny! Es patiešām appreciate jebkuru palīdzību. paldies

Absolūtā nulle pretestība Ampērmetri nav. Jums vienmēr vajag kaut nelielu pretestību līdzstrāvai. Nelielu enerģijas daudzumu, ir jāizmanto mērījumu. Šīs pilnvaras var tikt extremly maz, pastiprinātājs tiek izmantots, bet vienmēr ir signāla un trokšņa tradeoff. Things var iegūt vēl vairāk sarežģījās, kad strauji augošas attiecība ir nepieciešams (Large signālu maza signāla attiecība) Attiecībā uz energoapgādes Es ieteiktu log reakciju pastiprinātāju un analog skaitītāju parādīt mazāku strāvu un lielāku strāvu pietiekami detalizēti. Sensing pretestība nav pārāk maza, lai šādu pieteikumu. Izmērs rezistoru un vajadzīgo precizitāti noteiks tradeoff starp nelielu pretestību un lielāku signāla / trokšņa vai lielāku pretestību un lielāku apkure.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back