cikls

R

rajakash

Guest
wat ir vidējā ciklu un 50% no tā ..........................

Vispārīgi cikls ir daļa, kura laikā ierīce darbojas. Attiecībā uz kvadrātveida viļņu signālu tā nosaka procentu laiku, kurā signālu ir loģika augstā līmenī. Kvadrātveida vilnis, var aprēķināt kā (īstais laiks / (pēdējais laiks + zema laiku)) cikls 50% nozīmē, ka Nelieli termiņi un augsta laiks signāls ir tas pats. Izmaiņas darbības cikls pamata būtiski atpaliek PWM. Serach par noslodzes vai PWM google jūs atradīsiet daudz informācijas par to.

ok, paldies ... daru alu, kā mans projekts var u zināt vislabāk algoritms rajons .........

Izejas ierīci, kas ir 2 nosacījumi, ti, par off / augstā zema jābūt ciklu, kas attiecas uz procentuālo katrs ir aktīvs. Divece, ka ir pienākums cikls 50%, vienā valstī un pēc tam citām valsts tieši tikpat daudz laika.

Savukārt laikā pēc summas (ieslēgt + izslēgt laiks) 50% gan ieslēgt un izslēgt, ir vienādas

[Quote = rajakash] ok, paldies ... daru alu, kā mans projekts var u zināt vislabāk algoritms rajons .........[/quote] var veikt pāreju uz mazāku bitu par reģistrācijas sadalīšanu ar lielāku bitu pavairošanai

[Quote = Salma ali Bakr] [quote = rajakash] ok, paldies ... daru alu, kā mans projekts var u zināt vislabāk algoritms rajons .........[/quote] var veikt pāreju uz mazāku bitu par reģistrācijas sadalīšanu ar lielāku bitu pavairošanai [/quote] tikai tad, ja koeficientu 2 vēlamo

labi, jūs varat izmantot šo, lai reizinot ar citu numuru, piemēram: reizinot ar 10 reizinot ar (8 +2) varat veikt trīs maiņās, lai 8 un vienā maiņā 2 un pēc tam pievienot tiem, piemēram: reizinot ar 3 ir reizinot ar (2 +1) vienā maiņā 2 ne 1 un pēc tam SHIFT pievienojot

es domāju, ka labākais algoritmu pavairošanai būtu Booth's algo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back