Cik maza var jums veikt GPS / gsm tracker

W

wesser

Guest
Hello all, Es cenšos iegūt, kas pēc iespējas mazāks GPS / GSM Tracker. Mazākais mums ir teicis, ka var izdarīt, ir 40x60x20 tas anydoby zināt, vai ir iespējams veikt mazāko? (Lūdzu, pieņemiet manu appolagises par manu ingorance ja tas muļķīgs jautājums): D

Nav taisnība. Mēs izmantojam GL-100 no SIMCOM whiich ir tikai 25mmx15mm. Mēs joprojām attīstības procesā. Produkts nav testēts pilnībā.

Pamatojoties uz mūsu testiem, GL-100 ir labi. Tomēr mēs redzam, ka GPS nosakot aizņem ilgu laiku. Mēs turpinām lai pārbaudītu to. Vai esat dzirdējuši par gs.traq? I dont domāju, ka ir pieejams vēl tirgū, mēs saņēmām caur distibutor in CA. tas ir daudz nicer, un rādītāji nav slikti. Pat izmaksas ir daudz mazāk ap 120 $.

Hi Wesser, es esmu projektēšana GPS sīkumi kopš 2000, un ir ļoti jauki ierīce. ARM 946 CPU @ 78MHz ar 8MB Flash + 2MB PSRAM MCP Combo (M36WOR6040T1) 3 SIM kartes: Viens InSIM + Viens SMD un Connector One. Ir 3 pogas un 2 bicolor LED gaismas, kas var tikt uzstādīts uz augšu vai uz sāniem. Vai ārējo SPI Flash, tāpat AT45DB321D vēstures ierakstu. Vibrators, Mic un Speaker. Izmanto pēdējās paaudzes GPS ar 50 kanālu (GNSS + Galileo): 1M correlators, 4 labojumus sekundē, aGPS, SuperSense telpās utt Helicoidal GPS un 5 Band GSM Patch antenas. Inerciālas 3 ass sensors Nepārtraukta atrašanās vietas zemūdens vai tuneļos. LBS atrašanās vietu DODT līdz 10m Audio caur GPRS (VoIP) 1400mAh baterija ilgi bez uzlādes. Board izmērs: 42X53mm; Kopējais augstums ar akumulatoru: 10mm Par programmatūras izmērs: optimizēta pakešu pārsūtīšana (izmanto pilnu max MTU) Full Siemens Transportlīdzekļa Tracker 1,37 protokola Custom protokols aviable FTP firmware update BOM ~ U 10K gabaliem 80 $ Best regards

Ierosināja MCP risinājums izklausās interesanti, es mēģināju Google, bet ar ierobežotu rezultātiem. Vai jūs ar kādu chase atklāj vairāk informācijas par šo, varbūt datu lapa? / Uz aslm

Hi Aslm, CPU es izmantošana ir WMP50/100/150 atkarībā no pieteikumu. Automobiļu spec, 150 ir tikai viens, kas iet uz 125 ° C. Combo var būt jebkura, bet vajadzīgie minimums ir šo lielumu. Kā jūs atjaunināt firmware jums ir nepieciešams vismaz divreiz izmērs pirms dzēšana / dedzināšana. [Url = http://www.numonyx.com] Numonyx [/url] ir tagad kopuzņēmums STMicroelectronics un Intel. Šis MCP [url = http://www.datasheetpro.com/94387_download_M36W0R6040T_datasheet.html] M36W0R6040T0 [/url] ir vēl arvien ražo šo mazo sīkrīkus, bet prasa daudz 10K minimumu. Bet jūs var izvēlēties izmantot lielākas vai izmantot atdalītas mikroshēmām no off-the-shelf ierīcēm. Punkts ir, CPU nav nāk ar kādu RAM / ROM, lai jūs, kas, kas jums nepieciešams. Hope this helps, Pads

Jā, ja jums pieder, jūs nekad bail jūsu auto tiks nozagts, nekad nav jāuztraucas par jūs nevarat atrast savu bērnu vai mīļoto pet! Kas tas ir? ? Jā, tā ir mūsu GPS tracker. Tas ir mazāks nekā viens vārds karti un viegli noslēpt. GSM karšu nosūtīs informāciju par jūsu auto / bērniem / pet jums saskaņā ar jūsu iestatījumiem. Un jūs varat arī redzēt savu atrašanās vietu uz Jūsu datora. Vai tas ir brīnišķīgi? Mēs esam veicināšanas tagad! Kāpēc jūs joprojām kavējas? Lūdzu, nāk www.opbob.com un ir apskatīt un sazināties ar mums pēc iespējas ātrāk! Mēs nodrošināsim vislabāko servisu Jums! Tajā pašā laikā, mums ir arī daudz citu fantastisks produktus gaida jūsu uzmanību. Best regards, Opbob Technology Co, SIA Pārdošanas vadītājs / Mārketinga nodaļa Wendy Msn: wendy_826@hotmail.com Skype: wendy_826 Tālrunis: 86-132-6677-6851 www.opbob.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back