Cik bija simbolu rezistori, kondensatori, induktori izveidots?

K

Kazzam

Guest
kā bija pamata simboli rezistori, kondensatori un indukcijas spoles ...vai jebkuru citu elementu kopumā, ko izmanto elektriskiem savienojumiem, tika formulēti vai uzzināt??

Tā nebija, ka tie izstrādā vai so.It tika konvencija, kas bija akli sekoja.
Simboli var būt līdzīga primitīvas ierīces, kas bija pirmais būvēti / vai izmantot laboratorijās.
Ex: Rezistors simbols ir garš vads izklāstīts Zig-ZAG veidā (man var būt nepareizi šeit)
Capacitor ir nekas, bet paralēli plate kondensators (divām līnijām, kas pārstāv abas plates)

induktors ir spole un tā ir simbols par to.

Hi,
Rezistoru definē kā kaut kas pretojas pašreizējie vai maksas, lai plūsma caur conductig ceļu.Tāpēc zig-ZAG apzīmējumu lieto, lai pārstāvētu īpašuma pretoties.

Induktors, protams, ir elements, kas rada magnētisko lauku direcction paralēli plūsmu iekasē ceļa.To var izdarīt tikai wiending diriģents, lai centralizēti vērsta magnētisko lauku, var paralēli virzienā uz pavairošanas izmaksas.Tieši tāpēc induktors notācijas un ir kā spoli ar centrālo asi alng diection no stieples.

Kondensators būtībā doma kā pāri paralēlajām plāksnēm ar izolatoru starp to, ka līdzsvara stāvoklī tā neļauj jebkuru plūsmas maksas cauri.Tātad apzīmējums ir līdzīgs, abas līnijas perpendikulāri vadu (divas plāksnes, kur diriģentu gali ir savienoti), kas atdalīti ar atstarpi (lai parādītu pārtrauktību maksas).

, Kas ir agrīnā dienās kondensatoru simbols bija stilizēts Leidenes trauks.

Vai jūs varat man pastāstīt, kā to darīja izskatās, ka "stilizētais Leidenes trauks"?Es neesmu informēts par to.

Domā par U forma ar kvadrātveida stūriem un citu vadu norisinās no vaļējam galam, lai veidotu citu kontaktu.

Thanx, iespējams, tas bija pārstāvēt glabāšanu maksas.Tas ir?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back