Cik bieži man vajadzētu sinhronizēt mosties sistēmu?

M

Mawwal

Guest
Sveiki, atvainojos par manu slikto angļu. Es esmu kas strādā mosties sistem mazjaudas compsuotion par RX un TX. Tas ir nepieciešams mosties, lai syncronism manteinace katru X laiku. Es izmantoju kristāls ar 40ppm. Ierīce ir RX stāvoklī 10 ms un pamosties katru 1,28 sekundes. Cik bieži man ir nepieciešams sinhronisms sistēma? Paldies.

Es esmu pieņemot, ka ideālos apstākļos (bez pulksteņa kļūdu), kuru vēlaties parauga datus vidū datu mazliet laika. ~ Arī, pieņemot, ka saņemšanas un pārraides sistēmas ir neatkarīgas un ka viena sistēma var drift posititive, bet otrs var drift negatīva. Pēc tam ~ Kopā kļūdu dēļ pulksteņa drift = 40 X 2 = 80 ppm. ~ Let Ts = maksimālais pieļaujamais sinhronizācijas laikā. Jums ir jāierobežo kopējais svārstība sinhronizēt laiku līdz 0,5 pulksteni periodiem. ~ Ts = 0,5 / (80E-6) pulksteņa laiku Ts = 6,25 X 1E3 = 6.250 pulksteni periodiem. ~ Regards, Kral

Paldies, es domāju, ka ir maz pulkstenis laiku. Man ir nepieciešama tikai, ka 10 ms detektori 2 baiti, baitu, kuru ilgums ir 0,42 ms aprox. Es domāju, ka es varu sinhronizēt ierīces retāk. Mans mērķis ir panākt, ka ierīces ir aizmigusi, cik vien iespējams, izejot no katra otrā gadījumā, ja kāds vēlas nosūtīt ziņu, un sycronising mazāk laika, ka novirze pulksteni oblies mani.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back