CIC decimator circuit

K

kuohsi

Guest
Sveiki, visi
Es esmu izstrādājot CIC decimator filtrs sigma-delta ADC.
Vai es varu uzņemties decimēšana likme R = 1024?
R = 1024 ir liels numuru.Vai tas ir liels ķēdes jomā?
Kā es varu samazināt CIC filtrs jomā?
Paldies!

Kingston Digital - spółka należąca do Kingston Technology Company, wprowadziła do sprzedaży swój pierwszy model pamięci przenośnej flash ze złączem USB 3.0. Urządzenie Kingston DataTraveler Ultimate 3.0 - dzięki zastosowaniu nowego interfejsu - umożliwia szybszy transfer danych, w porównaniu z wersją USB 2.0.

Read more...

Plain CIC decimēšana ir tehnika no gados vecāku dienas, kad centieniem izplatītājiem, kas ir nepieciešami sarežģītākus Fir filtrs decimators ir jāizvairās.Tās joprojām ir lietderīgs.Bitu skaits, kas nepieciešama individuāliem decimator pakāpeniski, atkarībā no R un citus parametrus var atrast literatūru.

Jums ir nepieciešams uzdot sev pāris jautājumus, vispirms:
1.Kas ir mana decimēšana faktors?Kurš esat paziņoja, kā 1024.
2.Jūs meklējat pie CIC filtra, tā, cik lielā mērā nosaka jūsu pirmajā pusē daivas jābūt?Tas noteikts skaits posmiem, CIC filtru.
3.Tagad jūs zināt, jūs vairākos posmos, ir jūsu joslas platums ir pietiekami mazs, salīdzinot ar savu paraugu takts frekvenci, piemēram, ka jūsu gribēja signālu netiek izkropļota vairāki posmi?
4.Jūs arī varat noteikt, cik reģistriem un papildinātāju, plus izmērs katra reģistra un papildinātājs jūsu nosaka vairākos posmos, piemēram, ka jūs varat noteikt telpu tāmi.Varat arī paralēli dažas no Comb un / vai integratori, lai samazinātu izmēru, bet izmaksas, palielinot takts frekvenci, tādējādi elektroenerģijas patēriņu.

RBB wrote:

Jums ir nepieciešams uzdot sev pāris jautājumus, vispirms:

1.
Kas ir mana decimēšana faktors?
Kurš esat paziņoja, kā 1024.

2.
Jūs meklējat pie CIC filtra, tā, cik lielā mērā nosaka jūsu pirmajā pusē daivas jābūt?
Tas noteikts skaits posmiem, CIC filtru.

3.
Tagad jūs zināt, jūs vairākos posmos, ir jūsu joslas platums ir pietiekami mazs, salīdzinot ar savu paraugu takts frekvenci, piemēram, ka jūsu gribēja signālu netiek izkropļota vairāki posmi?

4.
Jūs arī varat noteikt, cik reģistriem un papildinātāju, plus izmērs katra reģistra un papildinātājs jūsu nosaka vairākos posmos, piemēram, ka jūs varat noteikt telpu tāmi.
Varat arī paralēli dažas no Comb un / vai integratori, lai samazinātu izmēru, bet izmaksas, palielinot takts frekvenci, tādējādi elektroenerģijas patēriņu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back