chopper stabilizēts opamp PSS simulācijas problēmu

I

iamxo

Guest
No ritms palīdz doc, tas ir teikts PSS un pnoise var simulēt chopper stabilizējās opamp troksni. tāpēc es izmantot, lai modelētu manu dizainu. mana dizains ir on-chip OSC. bet, kad imitē, PSS funkciju (oscilatoru) nav saplūst labi, bieži neizdodas. ja es noņemt OSC shēma, un pievienojiet ideālu pulksteni, tad PSS funkcija darbojas. jā, ja es nevēlos, lai novērstu OSC shēma, un es gribu, lai modelētu troksnis, kā es varu darīt ar to? paldies visiem. Mana OSC frekvence ir zema 100kHz un PSS funkcijas bieži izpaužas pamata frekvence prom no 100kHz, piemēram, 46kHz, 60kHz.

oscilatoru opcija ir īsta oscilatoru shēmas, kas nav ur gadījumā, lai u nepieciešamību noņemiet to un nodot ur pašu pulksteni paaudzes modelis

[Quote = safwatonline] oscilatoru opcija ir īsta oscilatoru shēmas, kas nav ur gadījumā, lai u nepieciešamību noņemiet to un nodot ur pašu pulksteni paaudzes modelis [/quote] bet mans ķēdē ir OSC puses, ja es noņemiet oscilatoru iespēju , kā to darīja PSS sakara ar ķēdi?

what do u ir par OSC daļa? do u ir kaut kas līdzīgs gredzens OSC. vai VCO?

[Quote = safwatonline] what do u ir par OSC daļa? do u ir kaut kas līdzīgs gredzens OSC. vai VCO? [/quote] Jā, mans ķēdē ir Gm-C oscilators, tā sniedz pulksteņa signālu. jā, kad man PSS simulācija, es izvēlieties "oscilatoru" variantu, tad tas nav konverģē vienmēr, tāpat kā to, ko es teicu pirms tam.

oscilatoru opcija ir īsta oscilatoru shēmas, kas nav ur gadījumā, lai u nepieciešamību noņemiet to un nodot ur pašu pulksteni paaudzes modelis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back