chipcon CC1020 TX / RX ir lielos attālumos

7

7rots51

Guest
Sveiki Es vēlos izmantot vienu CC1020 (chipcon uzņēmums) raidītājs (pie 433MHZ), un otrs kā uztvērēju. Es gribu, lai pievienotu 7W RF pastiprinātāja (no mitsubishi pie 433MHZ) starp CC1020 izejas posmu un antenas, Vai tas darbojas pareizi, ilgi svārstās? Vai tas ir OK, lai izmantotu šo tuvas RFICs lielā attālumā pieteikumu? Paldies.

Čau, Varat, bet tā nav atļauta Es domāju, ka jūsu valstī, ja vien jūsu radio amatieri!. Paul.

Regulā manā valstī: 7W, protams, nav atļauta
21_1159442447.GIF

Es zinu, tas nav juridisks (tikai jums ir atļauja). Bet tehniski runājot (nedomāju par likumiem) Vai ir iespējams?

Čau, Jums ir jābūt TX un RX ievades / izvades uz mikroshēmas un sadalīt tos vai tos uz dažādiem pin ir. Nekā jūs varat darīt, bet jums ir nepieciešams pienācīgu aprīkojumu (spektrs analizer), lai pārbaudītu savu dizainu emisiju utt .. jums arī ir nepieciešams augstas jaudas slēdzis, lai pārslēgtos starp TX un RX!. Tās iespējams, ka CC1020 vai citu CCXXXX ir nav pietiekami tīrs tuvumā spektru, es domāju spektrs ir daudz plašāks, nekā nepieciešams un atļauts ar likumu. Šīs ierīces parasti nav paredzētas lielas jaudas un noteikumi mazjaudīgas ierīces, ir mazāka strickt salīdzinot ar lieljaudas iekārtām. Paul.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back