Kaut jūs, lūdzu, paskaidrojiet, kā mēs varam atrast sadaļā / mikroshēmu / detaļas pēc iegūt kodu no debug (POST) Kartes. atkal, kas ir jāpārbauda konstatējusi sadaļā? Tad kā kļūdains sastāvdaļas var identificēt? Vai tas ir iespējams rakstīt BIOS, kas tika bojāti, bez jebkādas iekārtas? Pretējā gadījumā, kāds aprīkojums tiek izmantots? Maijā nosūtāt replay vinodkumar.al @ vsnl.net arī?
hi, i ir jautājums. Man ir Acer Aspire 5715Z ar de MB. Vai varat pastāstīt no attēla kādi tipe kondensatori un kāda vērtība ir tie? Un, kas vēl ir nepareizi ar kuģa? paldies
[Quote = aksharadigital] Var lūdzu, paskaidrojiet, kā mēs varam atrast sadaļā / mikroshēmu / detaļas pēc iegūt kodu no debug (POST) Kartes. atkal, kas ir jāpārbauda konstatējusi sadaļā? Tad kā kļūdains sastāvdaļas var identificēt? Vai tas ir iespējams rakstīt BIOS, kas tika bojāti, bez jebkādas iekārtas? Pretējā gadījumā, kāds aprīkojums tiek izmantots? Maijā nosūtāt replay vinodkumar.al (at) vsnl.net arī [/quote]? I dont zināt, ko vēlaties, tas šķiet jūs piederat šai līniju, un jūs vēlaties zināt, 18 mēnešiem kurss dažas rindiņas. Manas mīļās puisis nav dzīvē īsceļu, maksāt 18 mēnešu laikā samaksāt 62.000 manu mācību maksu, Jūs varēsiet darīt katru lietu ar jums pašrocīgi, ka pārāk, ja tu strādā dienu un nakti par tematu.
[Quote = Birac] Sveiki, Man ir jautājums. Man ir Acer Aspire 5715Z ar de MB. Vai varat pastāstīt no attēla kādi tipe kondensatori un kāda vērtība ir tie? Un, kas vēl ir nepareizi ar kuģa? paldies Rakstiet DETAIL kādu problēmu? BATTERY CHARGING VAI VAIRĀK. KAS KLP. VALUE jūs vēlaties zināt? Zīmei ar sarkanu apli. Ja jūs redzēja PIC. Grupas foto un ASK ar savu ārstu, KO NEPAREIZI ar savu ķermeni vai kas ir viņa vecumā? BEZ Norādiet visus MAN NO PHOTO? WBR
Hi everybody: idea:: idea:: idea: Es esmu dhakshin, es studēju Motherboard remonts Kursa @ www.chipsystems.in , Chennai, Indija Tie ir Chip līmeņa Genious. Es domāju, ka 9 gadus jomā. Viņi Direct & Online Training. Ja esat lietojis Online viņi jums tik daudz Download area.you varat lejupielādēt rokasgrāmatas, Notes, Schemetic Shēma, atsauce Sites & utt Es mācījos Motherboard, klēpjdatoru, LCD TFT Course & LCD projektoru-Chip līmeņa Training Course, tagad IAM Ilgas Gandrīz 45.000 / - mēnesī Averagly. Ja vēlaties šo protams, jūs redzēt viņu vietā. Adrese: CHIP SYSTEMS, Old Nr.107, Lake View Road, West Mambalam Chennai-33, Tamilnadu, Indija, Tuvie Postal kolonija Post Office. Biroja No.94440 34246,24743860, Md Nē 98.410 87.444 Mājas lapa: www.chipsystems.in : idea:: idea:: idea:
Sveiki draugi Corona Tehnoloģijas institūtu, organizāciju, kas sākās klēpjdators pakalpojumu revolūcija Indijā, kas piedāvā plašu klēpjdatoru BGA mikroshēmas līmeņa tālākizglītības to servisa centru. Par visu visvairāk visiem vadošajiem pasniedzēju klēpjdators rūpniecība saņemt apmācīti no mums. tā kā organizācija, kas lepojas ar to rada savu oponentu, mēs atbalstām jūs pieredzi ultimas roku uz pieredzi mūsu mācību iekārtā in Kerala. Mēs neesam virzās mūsu no mūsu pilsētas, lai piesaistītu studentus, bet gan stick uz savu politiku, ka kvalitātes apmācību var dot studentiem, kas ir tūkstošiem jūdžu attālumā. Apmeklējiet mūs [URL = "http://laptoptraining.in"] http://LaptopTraining.in [/URL] Jūs varat zvanīt mums 0-98471-55469 shyamlal.t.pushpan
Hi guys, Man ir ļoti jauka pieredze Brokenscreen.ie un vēlētos dalīties ar jūsu zināšanām. Savākuši manu klēpjdators ar krekinga ekrāna, un es saņēmu atpakaļ tas tāpat kā jaunu diezgan saprātīgu cenu. Tie nodrošina kvalitatīvu remontu un nomaiņu visiem sadalīti un ieplīsušu klēpjdatoru ekrāniem Īrijā piedāvā valsts mēroga vākt un atgriešana klēpjdatoru Screen remonts un DC Jack remonts. Viņu klēpjdators ekrāna remonts Pakalpojumi ietver LCD ekrāns *****, LCD trūkst līnijas, domkrats remonts un mātesplatē remonts, kā arī. Viens var iegūt informāciju, kas ir [url = http://www.brokenscreen.ie] Broken Portatīvo datoru ekrānu remonts, Īrija - Aizstāt krekinga Screen [/url]
Godātais sandip kungs, man ir klients klēpjdators Lenovo G550 klēpjdators, kas ir varas problēma. Man ir tikai ļoti maz zināšanu par mikroshēmu līmenis remonts .. bet es tomēr atvērts visu klēpjdators daļas un izskatās pēc visu mikroshēmas bojāta ... viena, ka es atklāju vienu mikroshēmu, kas bija mazliet atvienots ... kā lai es pielodēti tā saspringts ... ( LM393 8 kāju čips). Ar akumulatoru tas strādāja labi, līdz tas ir baterija% .. Ja maiņstrāvas ir saistīts, tas dzirksteles (uzreiz atvienot un savienot tikai sekundē). pēc i pielodēti LM393 mikroshēmas neliela vai nav saspringts. Kaut klēpjdators slēdzis ir nospiests par .. jauda ir uz kādu laiku, piemēram, 10 to 15 sekundes .. FAN strādā 2 līdz 4 sekundes un LED gaismas par s, līdz tam laikam .. un pēc 10 līdz 15 sekundes power LED arī nodziest. Vai jūs varētu ieteikt man, kas ir happend. Vai to, kā pārbaudīt chip (LM393) funkcionē labi, vai ne.? Sprieguma sīkumi .... Vai jūs varētu man mācīt metodes, lai pārbaudītu elektroenerģijas plūsmas klēpjdators mātesplatē. Piezīme: Windows darba fine Procesori Operatīvā atmiņa viss ok Nepāla
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.