chip dizains ar nano tehnoloģijām

S

smiles

Guest
Viena no materiāla, kas ir cietāks par tēraudu simtiem reižu, bet mazāks nekā tērauds miljonu reižu, un to sauc nano materiāla, kāds zina, kā dizains IC ar to? TTL, CMOS ... kāda ir to nākotne? Paldies!

vienu dienu viss ir iet ..... tat dzīvi. GaAs bija dominējošā stāvoklī brīdī Si aizstāja to. Si ir dominējošs tagad. Oglekļa nanocaurules tās tiks aizstātas. un tas turpinās ....

Atvainojiet srinivas .... GaAs ir nākamā tehnoloģija ... tie r thinkin no .... un, ja ir pietiekami daudz pētījumu, kas spintronics tad tas WILLL nomainīt Si ..... galvenais FAB r jus waitin zaļo signālu no ekspertiem visā pasaulē, pirms investin par tā .... un, kad ieguldīts tas neizbēgami paliek Vismaz uz turpmākajiem 10 gadiem ....

noteikti oglekļa nano kanāliņu ....... spintronics pēc tam man bija ....... izlasīt rakstu par 10GB ram ......[ url] http://www.newscientist.com/article. ns id = dn3838 [/url] tie ir augsto tehnoloģiju, ir grūti iegūt roku uz šiem? ....

joprojām pētniecības līmenis. nav komerciālu transister izgatavotas no oglekļa nano vēl.

Es domāju, ka CMOS tehnoloģiju, ir pienākums saglabāt Vismaz uz turpmākajiem 10 gadiem ....

Nano caurules joprojām pētniecības līmenis. Pat tad, ja par to pētījumi ir veiksmīgs, tas prasīs laiku, lai izveidotu FABS par to un daudz vairāk laika par visu elektronikas nozarē vērsties nano caurules .. Pat ja dažas sabiedrība spēs mikroshēmu nano caurules nākotnē, tai jāatbilst darbības prasībām, un ir jāpierāda sevi, lai aizstātu silīcija visas elektroniskās ierīces, .. Tāpēc es uzminēt tas būtu nepieciešams, vēl 15-20 gadu, lai novērstu silīciju no elektroniskā rūpniecība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back