Charge sūknis piegādes opamp radio

E

Eugen_E

Guest
Hello,

Man vajag, lai radio (HF) <-> PC saskarne powered par USB, un es izmantot dubultu opamp, LM833, lai diferenciāli pastiprinātāju.Opamp izejas iet uz PC souncard - Line In, uz signālu apstrādi.
Jo opamp vajadzībām pozitīvo un negatīvo piegādi un USB ir tikai 5V, es domāju, ka es varu izmantot MAX232 vai MAX202 shēma, lai radītu ą10V.
Es cenšos izvairīties no zemsprieguma, zems trokšņa, dzelzceļa dzelzceļa opamp, jo es aprunāt atrast vienu localy.LM358 ir diezgan skaļš.

Es gribu jautāt, ja MAX232, MAX202 - ir pāreja avots traucēs slikti ar RF daļu radio, vai ja tas radīs parazitāras signāliem opamp produkciju.
Es izmantošu RC filtru uz opamp elektropārvades līnijas (V V-), un opamp PSRR ir diezgan liels (lai gan tā tiek mērīta pie zemām frekvencēm).

Tātad, ja kāds izmanto MAX232/202 ar radio vai augstas veiktspējas audio circuit, lūdzu, dalīties ar jūsu viedokli par šo pieteikumu.

Paldies

Es gribu vismaz zināt pārslēgšanās frekvenci MAX232 vai MAX202 un kāda varētu būt "optimālo" pārslēgšanas frekvenču diapazons, lai mazinātu iejaukšanos par radio.

Izmantojot MAX232 kā /-sprieguma invertoru ir iespējams, taču tas ķēde ir ļoti "trokšņaina" ..
RC filtrus var nebūt pietiekami efektīva, tāpēc uzskatu, LC versijas ..
Komutācijas frekvence ir apprximately 200kHz, un MAX iekšējās maksas sūkni konceptuālo digram ir pievienots ..

Sveicieni,
IanP
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back