Channel Jauda ar BPSK

U

urwelcome

Guest
jauda formula

C = log (1 SNR)

ir derīgs, ja ieejas simboli ir gussian sadali (lūdzu labot mani, ja es esmu nepareizi)

bet, ja ieejas simboli nav Gausa izplatīti, bet ir vienmērīgi sadalīta bināro simboliem, nevis kā uzzināt spējas par to?

lūdzu, ieteikt man kādu atsauces ..

Jūs runājat par Diskrētā Input un Contiuous Output kanālu, iet cauri Proakis nodaļas 7.

Hi urwelcome, Ja godīgi es dont zināt precīzu atbildi uz jūsu jautājumu, bet man formulas C = B * log (1 SNR) sniedz tikai augšējā robeža.Tas nav tieši saistīts ar Gausa.Jā, tā ir aprēķināta, pieņemot, ka Gausa sadalījumu, un es ceru, ka jūs kaut kādā veidā var aprēķināt to citas izmaksas, taču patiesībā ir teikts: lielākais ātrums, ko var sasniegt, izmantojot sakaru sistēma ir C = B * log (1 SNR) vai tā izplata Gausa vai ne.

Var būt tā ir atbilde:

Tāpat kā jūs teicāt, jauda tiek sasniegta, ja ieguldījumu AWGN kanāls Gausa izplatīts.Tātad, ja ieguldījumu ne Gausa, kapacitāte nav sasniegta.Tā binārā jautājumu par to, kas ir jauda, kad ieguldījums ir equi, iespējams, ir kļūdaina, AFAIK.

Jūs varat tikai teikt, ka ar šo bināro signalizācijas sistēmas, izvēlaties strādāt kanāls ar ātrumu mazāku nekā jaudu.
-B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back