CGRAM no 20x4 LCD moduli uzglabāšanas dienā pēc izslēdzās

N

Naveed Ahmed

Guest
Sveiki Dears! Es wana displejs lietotāja definētas funkcijas burtu-ciparu LCD (20x4). Lai to izdarītu, man ir jāizmanto CGRAM uz LCD. Es domāju CGRAM adrese sākas no 0x40 līdz 0x7F. Tāpēc man ir uzglabāt lietotāja definēta rakstzīmes šajās vietās, tad, lai parādītu tajā LCD .. Kad es uzrakstīju kodu un uzglabā lietotāja definēta rakstzīmi uz 0x47 0x40 vietu, tad nākamajā programmā man parādīto to LCD. Bet kad es izslēdziet tā dzēš coz noteiktās gaistošo CGRAM. Es varu izmantot to pēc izslēdzās ar kādu loģiku? Naveed

Vai ir kāds iemesls, kāpēc jūs nevarat vienkārši apvienot savas divas biti kodu, un ielādējiet CGRAM kā daļa no LCD inicializēšanas kārtība ir firmware jūs izmantojat, lai parādītu savus datus?

Dārgais ChrisC. Kad es slodze datus CGRAM, tas ir piekrauts, bet nav redzams. Nākamajā programmā man ir ielādēt CGRAM datus un parādītu to. Kas ir domāts, apvienojot divus bitus? Naveed

Kas ChrisC stāsta jums ir šāds: Kad jūs sāktu jūsu LCD jūsu programma sūta komandas to. Pēc šīs komandas tiek nosūtīti, lai jūsu programmā noteikts CGRAM. Vairumā gadījumu Jums tikai nepieciešams programmas CGRAM kad tā ir jēga to darīt tajā pašā laikā jūs sāktu pārējās LCD funkcijas. Tas darbojas man. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back