CF hardware reset

T

Tulkas

Guest
Man ir datalogger ar CF un pic18f452, ja karte ir pilna, i mainīt karti ar citu vienā un atjaunotu pic, programmatūra, kas pic atiestat CF.Bet, kad izmantoju dažas kartes i ir veikt baterijas no datalogger jo hardware reset nedarbojas, pēc reset no pic KF joprojām ir apturēts.Kā es varu darīt, aparatūras reset pareizi?.

Pateicība.

CF Card Reset aktīvā High, varat lēkt reset pin uz Vcc par reset.

turpmāk, tā reset ar programmatūru.

output_low (CF_RESET);
.
.
.
.
anulēts cf_reset_fn () (/ / reset funkcija
output_high (CF_RESET);
delay_ms (10);
output_low (CF_RESET);
)

Tulkas wrote:

Man ir datalogger ar CF un pic18f452, ja karte ir pilna, i mainīt karti ar citu vienā un atjaunotu pic, programmatūra, kas pic atiestat CF.
Bet, kad izmantoju dažas kartes i ir veikt baterijas no datalogger jo hardware reset nedarbojas, pēc reset no pic KF joprojām ir apturēts.
Kā es varu darīt, aparatūras reset pareizi?.Pateicība.

Man ir izmantoti ad7706 no Analog Device un RTC no Phillips.Būtībā PIC ir lasījums constinuosly kanāls 1 no ADC, kad tas ir read 1024 baiti (piemēram) tie ir rakstīti ar CF, norādot skaitu nozaru rakstīt (2 šajā gadījumā).Reizi stundā, pic skan laiku no RTC too.

CF ir conectted uz pic pāri par saskarne (CF - IDE).

Es, izmantojot CF ir taisnība ide mode (in true ide mode CF reset aktīvā zems), ja es izņemtu karti no cokols un ievietojiet to vēlreiz, pēc reset no pic viss ir OK, bet ar dažām kartēm i ir līdz disconect tos no baterijas, jo tās neatbilst atbilde arī pēc reset, ja i lasīt statusu reģistrā viss, šķiet, ir pareizi, bet datus, kas i lasīt ir slikti.Piemēram, kad es sūtiet identificēt komanda tā atbilde, kas man patīk šī: "ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ...... utt utt"

Sorry for my english

Pateicība.

Hello Tulkas,

Daži CF kartes ir problēmas iesaistīties TRUE IDE režīmā pēc hardware reset.Man bija dažas kartes, ja tas bija iespējams tikai, lai tos TRUE IDE režīmā, kad elektroenerģiju šo ierīci.Es domāju, ka s iemesls, kāpēc daži dizainparaugiem izmantojot MOSFET komutācijas energoapgāde KF karti off un pēc tam, kad atklāt, ka kartes bija mainījies.Atā,
cube007

Thank you very match.Mani CF adapteri (IDE-CF) nav karti atklāt pozīcijas (tie nav saistīti ar GND), jo tā man ir bijuši, lai varētu pāriet, pirms mainīgā te karti i atvienot to.

Pateicība.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back